Vitabiotics Visionace Original Συμπλήρωμα Διατροφής για τη Διατήρηση της Καλής Όρασης, 30 Δισκία

Αναμένεται
SKU
5021265222605
Κωδικός:14211
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ
  • ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ
  • Όραση

Το συμπλήρωμα διατροφής Visionace της Vitabiotics αποτελεί μιαεξειδικευμένη σύνθεση θρεπτικών συστατικών με αποδεδειγμένη ωφέλιμη δράση στην υγεία των ματιών.

Κωδικός:14211

Λεπτομέρειες

Το συμπλήρωμα διατροφής Visionace της Vitabiotics αποτελεί μιαεξειδικευμένη σύνθεση θρεπτικών συστατικών με αποδεδειγμένη ωφέλιμη δράση στην υγεία των ματιών. Το Visionace περιέχει εστέρες λουτεΐνης μελουτεΐνη και ζεαξανθίνη, καροτενοειδή ιδιαίτερα ωφέλιμα για την υγείατων ματιών, την καθυστέρηση της εκφύλισης των ιστών των ματιών και τηνκαθυστέρηση της εξέλιξης παθήσεων των ματιών που σχετίζονται με τηνηλικία, όπως της εκφύλισης της ωχράς κηλίδας (AMD).

Τα αντιοξειδωτικά,όπως οι βιταμίνες C και E, τα βιοφλαβονοειδή και τα καροτενοειδή,προστατεύουν τους ιστούς των ματιών από οξειδωτικές βλάβες που προκαλούνοι ελεύθερες ρίζες, παρέχοντας σημαντική προστασία ιδιαίτερα στοναμφιβληστροειδή και το φακό του ματιού. Το εκχύλισμα Bilberry (μύρτιλλο)είναι ένα βότανο που περιέχει αντιοξειδωτικές ουσίες και πιστεύεται ότιβοηθά στην καλή μικροκυκλοφορία του αίματος στα τριχοειδή αγγεία τωνματιών και στην υγεία του φακού. Η βιταμίνη Α συμμετέχει στο σχηματισμότης ροδοψίνης (χρωστική ματιών).

Το Visionace περιέχει επιπλέονψευδάργυρο, ο οποίος είναι απαραίτητος για τις φυσικές οπτικές χρωστικές, σύμπλεγμα βιταμινών Β για την καλή λειτουργία του οπτικούνεύρου και ιώδιο για την καλή λειτουργία των ματιών και την υγρασίατους.

Τα συστατικά του Visionace μπορούν σύμφωνα με μελέτες ναβελτιώσουν την υγρασία των ματιών (παραγωγή δακρύων) και την υγεία του εσωτερικού υμένα των βλεφάρων και να συμβάλλουν στην καλή όραση.

Κωδικός:14211
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ
  • ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ
  • Όραση

Περισσότερες πληροφορίες

Brand

Vitabiotics

Σύμπτωμα

Υγεία Ματιών

Συστατικά

<p><span style="text-decoration: underline;">1 δισκίο αποδίδει:</span></p> <ul> <li>Betacarotene 3mg</li> <li>Citrus bioflavonoids 15mg</li> <li>Billberry extract equiv. to 60mg</li> <li>Lutein esters 42mg providing Lutein 4mg</li> <li>Vitamin A (1000IU) 300μg RE</li> <li>Vitamin D (as D3 100IU) 2.5μg</li> <li>Vitamin E (natural source) 60mg α-TE</li> <li>Vitamin C 150mg</li> <li>Thiamin (vitamin B1) 12mg</li> <li>Riboflavin (Vitamin B2) 4.8mg</li> <li>Niacin (vitamin B3) 18mg NE</li> <li>Vitamin B6 10mg</li> <li>Folic acid 400μg</li> <li>Vitamin B12 9μg</li> <li>Panthothenic acid 20mg</li> <li>Magnesium 60mg</li> <li>Iron 6mg</li> <li>Zinc 15mg</li> <li>Cooper 1000μg</li> <li>Manganese 4mg</li> <li>Selenium 150μg</li> <li>Chromium 50μg</li> <li>Iodine 100μg</li> </ul> <p>Δεν περιέχει<br />Συντηρητικά, τεχνητά χρώματα, γλουτένη, λακτόζη, ζάχαρη ή λίπη, αλάτι ή μαγιά. Επίσης, δεν περιέχει φαρμακευτικές ουσίες ή ορμόνες.</p>

Οδηγίες Χρήσης

<p>1 δισκίο την ημέρα κατά τη διάρκεια του κυρίως γεύματος. Κατάποση με νερό ή κρυο ρόφημα. Μην τη μασάτε. Μη χρησιμοποιείτε με άδειο στομάχι.</p> <p>Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.</p>

Αξιολογήσεις

Share your thoughts with other customers

Αξιολογείτε:

Vitabiotics Visionace Original Συμπλήρωμα Διατροφής για τη Διατήρηση της Καλής Όρασης, 30 Δισκία
Newsletter