Omega Pharma Arterin 30 Δισκία

Αναμένεται
SKU
5400951990170
Κωδικός:12654
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ
  • ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ
  • Χοληστερίνη

Το Arterin είναι ένα διατροφικό συμπλήρωμα με φυτικές στερόλες και εκχυλίσματα από αγκινάρα & περγαμόντο, για τη διατήρηση υγιών επιπέδων χοληστερόλης.

Κωδικός:12654

Λεπτομέρειες

Το Arterin είναι ένα διατροφικό συμπλήρωμα με φυτικές στερόλες και εκχυλίσματα από αγκινάρα & περγαμόντο, για τη διατήρηση υγιών επιπέδων χοληστερόλης. Περιέχει, επίσης, βιταμίνη C για αντιοξειδωτική προστασία, ενίσχυση του ανοσοποιητικού και προστασία των αιμοφόρων αγγείων.

Είναι ένα αποτελεσματικό και καλά ανεκτό συμπλήρωμα διατροφής, που δημιουργήθηκε για άτομα που θέλουν να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τα επίπεδα της χοληστερόλης τους ως μέρος ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Περιέχει υψηλής ποιότητας φυτικά εκχυλίσματα Περγαμόντου, Αγκινάρας και Φυτοστερολών, καθώς και Βιταμίνη C, τα οποία λειτουργούν συνεργικά για να παρέχουν το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Το εκχύλισμα περγαμόντου έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φλαβονοειδή.

Οι φυτικές στερόλες διαθέτουν παρόμοια χημική δομή με τη χοληστερόλη και επιδρούν στην επαναπορρόφησή της από το έντερο. Ανταγωνίζονται τη χοληστερόλη στην απορρόφηση, με αποτέλεσμα τη μείωση των επιπέδων της ακόμη και σε άτομα που ακολουθούν υπολιπιδαιμική δίαιτα (Τα παραπάνω αποτελούν αποτελέσματα μελετών. Δεν αποτελούν γνωμοδότηση του EFSA).

Η Βιταμίνη C είναι μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη με πολλές ιδιότητες για τον οργανισμό, αφού συμβάλλει:

Στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος *

Στον φυσιολογικό σχηµατισµό κολλαγόνου για την κανονική λειτουργία των αιµοφόρων αγγείων *

Στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες *

Στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος *

* Τα παραπάνω αποτελούν επίσημους ισχυρισμούς υγείας από την Eυρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA).

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) και η Επιτροπή Φαρμάκων Φυτικής Προέλευσης (HMPC), έχουν εγκρίνει τη χρήση της αγκινάρας σαν παραδοσιακό φυτικό βοήθημα για την ανακούφιση ήπιων πεπτικών διαταραχών όπως η ήπια δυσπεψία, η αίσθηση πληρότητας, το φούσκωμα και ο μετεωρισμός.

Κωδικός:12654
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ
  • ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ
  • Χοληστερίνη

Περισσότερες πληροφορίες

Brand

Omega Pharma

Συστατικά

<p>Bulking Agents (Microcrystalline Cellulose, Dicalcium Phosphate), Bergamot (Citrus Bergamia), Phytosterols, Artichoke Extract (Cynara Scolymus), Ascorbic Acid, Anti-Caking Agents (Magnesium Stearate & Silicon Dioxide), Tablet Coating (Hydroxypropyl Methyl-cellulose, Calcium Carbonate, Polyethylene Glycol, Colour: Iron Oxides).</p>

Οδηγίες Χρήσης

<p>1 έως 2 δισκία την ημέρα.</p> <p>Να λαμβάνεται κατά προτίμηση με το βραδινό γεύμα.</p>

Αξιολογήσεις

Share your thoughts with other customers

Αξιολογείτε:

Omega Pharma Arterin 30 Δισκία
Newsletter