Sambucol Kids Immune Support Gummies 30 ζελεδάκια

Σε απόθεμα
SKU
5060216565378
Κωδικός:
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ
  • ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ
  • Για παιδιά

Το Sambucol Kids Gummies περιέχει Black Elderberry και Βιταμίνη C η οποία συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες. 

Κωδικός:
Special Price 14,90 € Regular Price 17,49 €

Λεπτομέρειες

Το Sambucol® Kids Gummies (ζελεδάκια) περιέχει ένα μοναδικό συμπύκνωμα από τους καρπούς του φυτού Σαμπούκος ο Μελανός (Black Elderberry) και είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνη C, για την υποστήριξη και τη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος των παιδιών, ειδικά σε περιπτώσεις γρίπης και κοινού κρυολογήματος.

Είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε φυσικά αντιοξειδωτικά, τα οποία προσδίδουν στο Sambucol® ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Τα φλαβονοειδή και οι ανθοκυανίνες που περιέχονται είναι μεταξύ των πλέον ισχυρών φυσικών αντιοξειδωτικών που υπάρχουν.

Η μοναδική μέθοδος παραγωγής του Sambucol® διατηρεί και μεγιστοποιεί τα φυσικά οφέλη των Black Elderberries. Έχει μελετηθεί σε εργαστηριακές και κλινικές δοκιμές και τα οφέλη έχουν δημοσιευθεί σε διεθνείς μελέτες. To Sambucol® έχει χρησιμοποιηθεί από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Η νέα μορφή Sambucol Kids Gummies (ζελεδάκια) είναι κατάλληλη για παιδιά ηλικίας από 4 έως 12 ετών . Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου για την υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος των παιδιών.
Περιέχει 30 ζελεδάκια με ευχάριστη γεύση σμέρουρο και είναι κατάλληλο για Vegan.

Κωδικός:
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ
  • ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ
  • Για παιδιά

Περισσότερες πληροφορίες

Brand

Olvos Science

Συστατικά

<p>Ανά 2 ζελεδάκια:</p> <table> <tbody> <tr> <td>Black Elderberry extract (32:1)</td> <td>70 mg</td> <td>-</td> </tr> <tr> <td>Βιταμίνη C</td> <td>60 mg</td> </tr> </tbody> </table> <div class="dipingredients"> <p>Glucose syrup, sugar, dextrose, pectin, vegetable oil (coconut, palm), raspberry flavoring, sodium citrates, citric acid, carnauba wax.</p> </div>

Οδηγίες Χρήσης

<p><span style="text-decoration: underline;">Συνιστώμενη ημερήσια δόση:</span><br />Παιδιά ηλικίας 4-12 ετών : 2 μασώμενα ζελεδάκια την ημέρα</p> <p><span style="text-decoration: underline;">Για χρήση το χειμώνα:</span><br />Παιδιά ηλικίας 4-12 ετών : 2 μασώμενα ζελεδάκια 2 φορές την ημέρα</p>

Αξιολογήσεις

Share your thoughts with other customers

Αξιολογείτε:

Sambucol Kids Immune Support Gummies 30 ζελεδάκια
Newsletter