Quest Multi A-Z Πορτοκάλι 20 Αναβράζοντα Δισκία & Vitamin C 1000mg Πορτοκάλι 20 Αναβράζοντα Δισκία

Αναμένεται
SKU
5205965180322
Κωδικός:14279
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ
  • ΕΠΟΧΗ
  • ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ
  • ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ
  • Ενέργεια-Τόνωση
  • Βιταμίνη C
  • Πολυβιταμίνες
  • ΧΕΙΜΩΝΑΣ
  • Ενίσχυση Ανοσοποιητικού
  • Κρυολόγημα
  • BLACK FRIDAY

Multi A-Z Πολυβιταμίνη για Ενέργεια & Τόνωση του Οργανισμού & Vitamin C 1000mg με Rosehips & Ρουτίνη για την Υποστήριξη του Ανοσοποιητικού & τη Μείωση της Κόπωσης.

Κωδικός:14279

Λεπτομέρειες

Το συμπλήρωμα διατροφής Once a Day Multi A-Z της Quest είναι μια πλήρης αναβράζουσα πολυβιταμίνη με 24 θρεπτικά συστατικά, που εξασφαλίζει την κάλυψη των ημερήσιων αναγκών σε βιταμίνες και μέταλλα, για τόνωση και ενέργεια.

  • Σίδηρος και Βιταμίνες Β: συμβάλλουν στην παραγωγή ενέργειας, στη μείωση της κούρασης και στην καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος, όπως στη συγκέντρωση.
  • Βιταμίνες C, D, Α, E, Ψευδάργυρος και Σελήνιο: ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και προστατεύουν τα κύτταρα από οξειδωτικές βλάβες που προκαλούνται από τοξίνες και από το περιβάλλον.
  • Ασβέστιο, Μαγνήσιο, Φώσφορος, Βιταμίνες D και Κ: συμβάλλουν στη διατήρηση της καλής κατάστασης των οστών.

Η πολυβιταμίνη Quest Once a Day Multi A-Z είναι ιδανική για τη διατροφική υποστήριξη, την προσφορά ενέργειας, την τόνωση και την καλή λειτουργία του οργανισμού

Το συμπλήρωμα διατροφής Vitamin C 1000mg της Quest είναι μια αναβράζουσα βιταμίνη C των 1000mg, μαζί με ρουτίνη και Rose hip (άγριο τριαντάφυλλο) που αυξάνουν την απορρόφηση της. Με υπέροχη γεύση πορτοκάλι.

Η βιταμίνη C συμβάλλει στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, μειώνοντας με αυτόν τον τρόπο τον κίνδυνο να αρρωστήσουμε και να ταλαιπωρηθούμε από ιώσεις και κρυολογήματα. Ως ισχυρό αντιοξειδωτικό, προστατεύει τα κύτταρα του σώματος από το οξειδωτικό στρες που προκαλείται από το άγχος, το κάπνισμα και άλλους παράγοντες που βλάπτουν τον οργανισμό.

Η βιταμίνη C έχει πολλές ακόμη δράσεις. Συμβάλλει στην παραγωγή ενέργειας, μειώνει την κούραση και βοηθά στο φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου σε πολλούς ιστούς του σώματος, όπως στα αγγεία, το δέρμα, τα ούλα, τα δόντια και τους χόνδρους των αρθρώσεων.

Η λήψη βιταμίνης C με συμπλήρωμα είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη κατά τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες που παρατηρείται έξαρση ιώσεων και κρυολογημάτων, αλλά και την άνοιξη που κάνουν την εμφάνιση τους οι εποχιακές αλλεργίες. Οι καπνιστές, όσοι έχουν άγχος και οι αθλητές έχουν αυξημένες απαιτήσεις σε αντιοξειδωτικά και μπορούν επίσης να επωφεληθούν λαμβάνοντας ένα συμπλήρωμα βιταμίνης C.

Κωδικός:14279
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ
  • ΕΠΟΧΗ
  • ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ
  • ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ
  • Ενέργεια-Τόνωση
  • Βιταμίνη C
  • Πολυβιταμίνες
  • ΧΕΙΜΩΝΑΣ
  • Ενίσχυση Ανοσοποιητικού
  • Κρυολόγημα
  • BLACK FRIDAY

Περισσότερες πληροφορίες

Brand

Quest

Σύμπτωμα

Ανοσοποιητικό Σύστημα , Τόνωση-Ενέργεια

Συστατικά

<p><span style="text-decoration: underline;">One a Day Multi A-Z Πολυβιταμίνη:</span></p> <ul> <li><strong>Σίδηρος και Βιταμίνες Β:</strong> συμβάλλουν στην παραγωγή ενέργειας, στη μείωση της κούρασης και στην καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος, όπως στη συγκέντρωση.</li> <li><strong>Βιταμίνες C, D, Α, E, Ψευδάργυρος και Σελήνιο:</strong> ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και προστατεύουν τα κύτταρα από οξειδωτικές βλάβες που προκαλούνται από τοξίνες και από το περιβάλλον.</li> <li><strong>Ασβέστιο, Μαγνήσιο, Φώσφορος, Βιταμίνες D και Κ:</strong> συμβάλλουν στη διατήρηση της καλής κατάστασης των οστών.</li> </ul> <p>Με υπέροχη γεύση τροπικών φρούτων.</p> <p>Με γλυκαντικά.</p> <p>Δεν περιέχει ζάχαρη, γλουτένη και λακτόζη.</p> <p><span style="text-decoration: underline;">Vitamin C 1000mg με Rosehips & Ρουτίνη:</span></p> <div class="product_second_section"> <div class="container"> <div class="row product_desc_block"> <div class="product_desc_column col-md-12"> <div class="bottom_more_info_block pro_more_info p-t-1 p-b-1 "> <div class="product_info_tabs sttab_block mobile_tab sttab_2 sttab_2_3 "> <div class="tab-content "> <div id="description" class="tab-pane active " role="tabpanel"> <div class="tab-pane-body"> <div class="product-description"> <div class="product_description_container style_content truncate_block st_showless_block_0 truncate_cate_desc_0"> <div class="st_read_more_box"> <p>Acidity regulator: citric acid, L-ascorbic acid, acidity regulator: sodium hydrogen carbonate, bulking agent: sorbitol, polyethylene glycol, maltodextrin, sweetener: sucralose, natural flavouring, colours: beetroot red, riboflavin, rose hip extract, rutin, acacia gum.</p> <p>Δεν περιέχει ζάχαρη, γλουτένη και λακτόζη.</p> <p>Με γλυκαντικό (σουκραλόζη).</p> <p>Με υπέροχη γεύση πορτοκάλι.</p> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <div class="product_third_section"> <div class="container"> <div id="strelatedproducts_container_0e854bae7a" class="strelatedproducts_container block s_countdown_block products_container "> <section class="products_section"> <div class="row flex_lg_container flex_stretch"> <div class="col-lg-12 products_slider"> <div class="title_block flex_container title_align_0 title_style_0 "> </div> </div> </div> </section> </div> </div> </div> <p><span style="text-decoration: underline;"> </span></p>

Οδηγίες Χρήσης

<p><span style="text-decoration: underline;">One a Day Multi A-Z Πολυβιταμίνη:</span></p> <p>1 ταμπλέτα Quest Once a Day Multi A-Z την ημέρα σε ένα ποτήρι νερό.</p> <p><strong>Προσοχή:</strong> περιέχει σορβιτόλη, η υπερβολική κατανάλωση μπορεί να έχει καθαρτικά αποτελέσματα.</p> <ul> <li>Κατάλληλη για παιδιά άνω των 12 ετών. </li> <li>Κατάλληλο για χορτοφάγους.</li> </ul> <p><span style="text-decoration: underline;">Vitamin C 1000mg με Rosehips & Ρουτίνη:</span></p> <ul> <li>Μια ταμπλέτα την ημέρα σε ένα ποτήρι νερό.</li> <li>Διατηρείται σε μέρος ξηρό και δροσερό, σε θερμοκρασία μικρότερη των 25οC. Φυλάσσεται μακριά από παιδιά.</li> <li>Δόσεις πάνω από 1000mg βιταμίνης C μπορεί να προκαλέσουν ήπιες στομαχικές διαταραχές σε ευαίσθητους οργανισμούς.</li> <li><strong>Προσοχή:</strong> Περιέχει σορβιτόλη – η υπερβολική κατανάλωση μπορεί να έχει καθαρτικά αποτελέσματα.</li> <li>Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ.</li> </ul>

Περιεκτικότητα

550 - 1000 mg

Αξιολογήσεις

Share your thoughts with other customers

Αξιολογείτε:

Quest Multi A-Z Πορτοκάλι 20 Αναβράζοντα Δισκία & Vitamin C 1000mg Πορτοκάλι 20 Αναβράζοντα Δισκία
Newsletter