Vitabiotics Pregnacare Original, Συμπλήρωμα Διατροφής για την Εγκυμοσύνη, 30 Δισκία

Σε απόθεμα
SKU
5010058089785
Κωδικός:14198
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΜΑΜΑ-ΠΑΙΔΙ
  • ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ
  • ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ-ΘΗΛΑΣΜΟΣ
  • Συμπληρώματα
  • ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ
  • Για εγκυμοσύνη

Το συμπλήρωμα διατροφής Pregnacare Original της Vitabiotics είναι μια μοναδική σύνθεση 19 απαραίτητων βιταμινών και μετάλλων που μπορούν να συμβάλλουν στη διατροφική υποστήριξη της εγκύου.

Κωδικός:14198
Special Price 13,70 € Regular Price 18,30 €

Λεπτομέρειες

Το συμπλήρωμα διατροφής Pregnacare Original της Vitabiotics είναι μια μοναδική σύνθεση 19 απαραίτητων βιταμινών και μετάλλων που μπορούν να συμβάλλουν στη διατροφική υποστήριξη της εγκύου.

Το Pregnacare Original περιλαμβάνει στη σύνθεσή του 400μg φυλλικού οξέος, που είναι η ακριβής ποσότητα που προτείνεται για λήψη από γυναικολόγους για τις γυναίκες που εγκυμονούν και συμβάλλει στην υγιή ανάπτυξη του νευρικού σωλήνα του εμβρύου. Επίσης, περιέχει κατάλληλη ποσότητα σιδήρου, αποφεύγοντας τις μεγάλες δόσεις που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στην εγκυμοσύνη και β-καροτένιο αντί για βιταμίνη Α, καθώς σύμφωνα με μελέτες πρέπει να αποφεύγεται η λήψη βιταμίνης Α κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης. Επιπλέον, περιέχει μέτριες ποσότητες άλλων βιταμινών και μετάλλων, όπως βιταμινών Β, C, D, Ε και Κ, σεληνίου, μαγνησίου, ψευδαργύρου, ιωδίου και χαλκού, που συμβάλλουν στην ενίσχυση του γυναικείου οργανισμού και την ομαλή διεξαγωγή της εγκυμοσύνης.

Το Pregnacare αποφεύγει την υψηλή δοσολογία σιδήρου που δεν συνιστάται
Σε αντίθεση με πολλά προγεννητικά συμπληρώματα σιδήρου, το Pregnacare έχει σχεδιαστεί ειδικά με ένα ιδανικό, μέτριο επίπεδο σιδήρου. Δεν συνιστώνται υψηλά επίπεδα σιδήρου, εκτός εάν υπάρχει συγκεκριμένη απαίτηση όπως προσδιορίζεται από τον επαγγελματία υγείας σας.

Πριν από τη σύλληψη
Το Pregnacare συνιστάται πριν από τη σύλληψη να δημιουργήσει τα αποθέματα θρεπτικών συστατικών όπως ο σίδηρος σε γυναίκες που προσπαθούν για ένα μωρό. Η καλή διατροφή είναι σημαντική για την προετοιμασία του σώματος μιας γυναίκας για τις πρόσθετες απαιτήσεις που απαιτούνται σε αυτό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Ορισμένα θρεπτικά συστατικά, όπως το φυλλικό οξύ, η βιταμίνη Β12 και ο ψευδάργυρος έχουν επίσης ιδιαίτερη σημασία από την πρώτη στιγμή της σύλληψης. Ο ψευδάργυρος συμβάλλει στη φυσιολογική γονιμότητα και αναπαραγωγή, ενώ η βιταμίνη Β12 συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό ερυθρών αιμοσφαιρίων και επίσης έχει ρόλο στη διαδικασία της διαίρεσης των κυττάρων.

Για όλη την εγκυμοσύνη
Η καλή πρόσληψη θρεπτικών ουσιών είναι ζωτικής σημασίας καθ ‘όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, όχι μόνο τις πρώτες 12 εβδομάδες. Το Pregnacare παρέχει βασικά θρεπτικά συστατικά καθ ‘όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, συμπεριλαμβανομένου του φυλλικού οξέος που παίζει σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια των εννέα μηνών και συμβάλλει στον φυσιολογικό σχηματισμό αίματος. Μπορείτε να αρχίσετε να παίρνετε το Pregnacare ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Κωδικός:14198
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΜΑΜΑ-ΠΑΙΔΙ
  • ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ
  • ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ-ΘΗΛΑΣΜΟΣ
  • Συμπληρώματα
  • ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ
  • Για εγκυμοσύνη

Περισσότερες πληροφορίες

Brand

Vitabiotics

Σύμπτωμα

Εγκυμοσύνη

Συστατικά

<p>Συστατικά/Δισκίο: Βιταμίνη D (ως D3 400IU) 10μg Βιταμίνη E (Φυσική Πηγή) 20mg Βιταμίνη C 70mg Βιταμίνη B1 (Θειαμίνη) 3mg Βιταμίνη B2 (Ριβοφλαβίνη) 2mg Βιταμίνη B3 (Νιασίνη) 20mg Βιταμίνη B6 10mg Φυλλικό Οξύ 400μg Βιταμίνη B12 6μg Φυσικό Μίγμα Καροτενοειδών 2mg Βιταμίνη K 70μg Σίδηρο 17mg Σελήνιο 30μg Μαγνήσιο 150mg Ψευδάργυρο 15mg Ιώδιο 140μg Παντοθενικό Οξύ 6mg Βιοτίνη 150μg Χαλκό 1mg Δεν περιέχει Συντηρητικά, γλουτένη, λακτόζη, τεχνητά χρώματα, αλάτι ή μαγιά. Επίσης, δεν περιέχει φαρμακευτικές ουσίες ή ορμόνες.</p>

Οδηγίες Χρήσης

<p>Ένα δισκίο την ημέρα κατά τη διάρκεια του κυρίως γεύματος. Κατάποση με νερό ή κρύο ρόφημα. Μην μασάτε. Μην το χρησιμοποιείται με άδειο στομάχι.</p>

Αξιολογήσεις

Share your thoughts with other customers

Αξιολογείτε:

Vitabiotics Pregnacare Original, Συμπλήρωμα Διατροφής για την Εγκυμοσύνη, 30 Δισκία
Newsletter