Italfarmaco Inofert HP 20 φακελάκια

Σε απόθεμα
SKU
5214001561940
Κωδικός:14170
  • Φολικό Οξύ
  • Γυναικολογικά - Στήθος

Βελτιώνει το μεταβολικό & ορμονικό προφίλ των γυναικών με ΣΠΩ

Κωδικός:14170
Special Price 19,50 € Regular Price 23,20 €

Λεπτομέρειες

Το σύνδρομο Πολυκυστικών Ωοθηκών (ΣΠΩ) έιναι ένα από τα συχνότερα προβλήματα των νέων γυναικών. Έχει σύνθετη νοσολογική οντότητα με γενετικό υπόβαθρο και σημαντική αλληλεπίδραση μεταξύ του γενετικού υποστρώματος & της επίδρασης του περιβάλλοντος. Πρόκειται για ωοθυλάκια που περιέχουν ωάρια, λόγω όμως ορμονικών διαταραχών, τα ωοθυλάκια αυτά δεν έχουν αναπτυχθεί και παρουσιάζουν στασιμότητα στη πορεία εξέλιξης τους. Οι πολυκυστικές ωοθήκες απαντώνται περίπου στο 20 – 30% των γυναικών.

Το Inofert ΗΡ? αποτελεί τη φυσική λύση για τη θεραπευτική αντιμετώπιση του συνόλου των συμπτωμάτων του Συνδρόμου Πολυκυστικών Ωοθηκών (ΣΠΩ). Το Inofert ΗΡ? χάρη στη στοχευμένη σύνθεσή του & την τεκμηριωμένη μέσα από πολλαπλές κλινικές μελέτες δράση του, βελτιώνει το μεταβολικό & ορμονικό προφίλ των γυναικών με ΣΠΩ, ρυθμίζοντας αποτελεσματικά τη λειτουργία των ωοθηκών, ακόμα και αυτών που δεν είχαν ανταποκριθεί σε προηγούμενη αγωγή με μυοϊνοσιτόλη.

Κωδικός:14170
  • Φολικό Οξύ
  • Γυναικολογικά - Στήθος

Περισσότερες πληροφορίες

Brand

Italfarmaco

Συστατικά

<p>Μυοϊνοσιτόλη, </p> <p>Α-Λακταλβουμίνη,</p> <p>παράγοντες αντισυσσωμάτωσης: διοξείδιο του πυριτίου, φυλλικό οξύ.</p>

Οδηγίες Χρήσης

<p>2 φακελλίσκοι / ημέρα, μεταξύ των γευμάτων.</p> <p>Διαλύστε το περιεχόμενο του φακελλίσκου σε ένα ποτήρι νερό (200ml).</p> <p>Προκειμένου να εξασφαλιστεί η σταθερή πρόσληψη ινοσιτόλης, συνιστάται η λήψη των δύο φακελίσκων να γίνεται σε χρονικό διάστημα 12 ωρών.</p>

Αξιολογήσεις

Share your thoughts with other customers

Αξιολογείτε:

Italfarmaco Inofert HP 20 φακελάκια
Newsletter