Natures Plus Vitamin B6 100mg 90 Ταμπλέτες

Αναμένεται
SKU
097467016507
Κωδικός:12285
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ
  • ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ
  • Βιταμίνη B
  • Βιταμίνη Β6

Η βιταμίνη Β-6 είναι πρωταρχικής σημασίας τόσo για τη σωματική, όσo και για την πνευματική υγεία, συμμετέχοντας σε περισσότερες λειτουργίες από oπoιoδήπoτε άλλo μεμoνωμένo θρεπτικό συστατικό. Έτσι, είναι απαραίτητη για την παραγωγή τoυ υδρoχλωρικoύ oξέoς και, συνεπώς, για την καλή λειτουργία της πέψης.

Κωδικός:12285

Λεπτομέρειες

Η φόρμουλα Nature's Plus Vitamin B6 περιέχει την υδατοδιαλυτή βιταμίνη Β6, η οποία απομονώθηκε σαν καθαρή μορφή βιταμίνης το 1938 και βρίσκεται σε 3 μορφές, πυριδοξίνη, πυριδοξαμίνη και πυριδοξάλη.
Η φωσφορική πυριδοξάλη αποτελεί σημαντικό συνένζυμο στις αντιδράσεις τρανσαμίνωσης, αποκαρβοξυλίωσης ή απαμίνωσης των αμινοξέων.

Η βιταμίνη Β6, εμπλέκεται στη μετατροπή των απαραίτητων λιπαρών οξέων σε προσταγλανδίνες, οι οποίες βοηθούν στη ρύθμιση της ορμονικής ισορροπίας.

Χρησιμοποιείται για τη μείωση της κατάθλιψης που σχετίζεται με το προεμμηνορροϊκό σύνδρομο (PMS) και είναι απαραίτητη για την φυσιολογική διάσπαση των πρωτεϊνών, υδατανθράκων και λιπαρών. Βοηθάει στην μετατροπή του αμινοξέως τρυπτοφάνη σε νιασίνη και σεροτονίνη.
Επίσης, συμβάλλει στη σταθεροποίηση των επιπέδων των υγρών, συμμετέχοντας στην ισορροπία καλίου/νατρίου και στην ταχύτερη επούλωση του δέρματος σε περιπτώσεις κακώσεων ή εγκαυμάτων.
 Είναι απαραίτητη για τη φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου, του νευρικού και του μυϊκού συστήματος, για τη δημιουργία αντισωμάτων και των ερυθρών αιμοσφαιρίων και συμμετέχει, επίσης, στη βιοσύνθεση των πορφυρινών.
Ανεπάρκεια βιταμίνης Β6 μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη παραγωγή Τ-λεμφοκυττάρων και αντισωμάτων, με αποτέλεσμα την εξασθένηση του ανοσοποιητικού συστήματος και των διανοητικών λειτουργιών, στην εμφάνιση καρδιολογικών προβλημάτων και στην προσβολή από διάφορες λοιμώξεις, νόσους, ή ακόμη και καρκίνου.
Έλλειψη της βιταμίνης Β6 μπορεί να οδηγήσει σε αναιμία ή αραιό αίμα, κατάθλιψη, νευρικές βλάβες, επιληπτικές κρίσεις, λιπαρή λεπιδωτή επιδερμίδα και πληγές στο στόμα.
Κατάλληλο για χορτοφάγους, υποαλλεργικό, χωρίς γλουτένη.

Κωδικός:12285
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ
  • ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ
  • Βιταμίνη B
  • Βιταμίνη Β6

Περισσότερες πληροφορίες

Brand

Natures Plus

Σύμπτωμα

Νευρικό Σύστημα

Συστατικά

<p>Κάθε ταμπλέτα περιέχει 100 mg βιταμίνης Β-6 (pyridoxine HCL)</p>

Οδηγίες Χρήσης

<p>Μία ταμπλέτα την ημέρα.</p>

Περιεκτικότητα

55 - 200 mg

Αξιολογήσεις

Share your thoughts with other customers

Αξιολογείτε:

Natures Plus Vitamin B6 100mg 90 Ταμπλέτες
Newsletter