Vican Wise Beauty Cannabis Hand & Nail Cream 75ml

Αναμένεται
SKU
5204559051741
Κωδικός:4824
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • ΕΠΟΧΗ
  • ΣΩΜΑ
  • Κρέμες Χεριών
  • ΧΕΙΜΩΝΑΣ
  • Σκασμένα Χέρια
Κρέμα εντατικής ενυδάτωσης για σκληρά, σκασμένα και αφυδατωμένα χέρια.
Κωδικός:4824

Λεπτομέρειες

Προστασία και Επανόρθωση:94,14% φυσικά συστατικά.

Κρέμα εντατικής επανόρθωσης για σκληρά, σκασμένα και αφυδατωμένα χέρια. Ενυδατώνει χαρίζοντας στα χέρια βελούδινη υφή, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Δραστικά συστατικά για την αποτελεσματική φροντίδα των νυχιών και των χεριών.

Έλαιο Βρώμης: Είναι πολύ γνωστό στους γιατρούς για τις ευεργετικές ιδιότητες σε ξηρά αντιδραστικά δέρματα. Περιέχει λιπαρά οξέα και ενυδατικούς παράγοντες που συμβάλλουν στην ενυδατωση και στη θρέψη της επιδερμίδας.

Έλαιο Κάνναβης: Το έλαιο κάνναβης περιέχει βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β3, Β6, C, D. Έχει αντιγηραντικές, ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες. Τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία (ασβέστιο, θείο, κάλιο, σίδηρος, ψευδάργυρος, φώσφορος) συμβάλουν στην προστασία της επιδερμίδας και στην διατήρησή της νεότητας. Είναι πλούσιο σε πολυακόρεστα Ωμέγα λιπαρά οξέα (Ωμέγα 3 και Ωμέγα 6) που βοηθάνε τα ευαίσθητα, ατοπικά δέρματα.

Αντιλευκίνη: Ισχυρός αντιφλεγμονώδης παράγοντας, ο οποίος παράγεται από τα φύκια της θάλασσας. Μελέτες in vivo και in vitro έχουν δείξει ότι είναι κατάλληλο για την ενυδάτωση της επιδερμίδας, για το γέμισμα των ρυτίδων, ενισχύει τη σύσφιξη του δέρματος, την θαμπή όψη και αναζωογονεί.

Πανθενόλη: H πανθενόλη είναι ένα φυσικό συστατικό, το οποίο εξασφαλίζει πλούσια και άμεση ενυδάτωση. Αποτελεί βασικό συστατικό σε προϊόντα για την άμεση ανακούφιση της επιδερμίδας από έντονο κνησμό, ξηρότητα ή ηλιακό έγκαυμα.

Αλλαντοΐνη: Χρησιμοποιείται στα καλλυντικά προϊόντα λόγω της κερατολυτικής της δράσης. Συμβάλει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και των κερατινοκυττάρων από την επιδερμίδα, βοηθώντας την δερματική λειτουργία.

Avocado oil: Συμπύκνωμα από φυτοστερόλες, ακόρεστα λιπαρά οξέα, βιταμίνες A και E. Ενισχύουν το μηχανισμό φραγής του δέρματος, ενδυναμώνουν και ενυδατώνουν δέρμα. Περιέχει απαλλυντικές, αντιρυτιδικές αντιοξειδωτικές, αναζωογονητικές και μαλακτικές ιδιότητες.

Ω-6 Κεραμίδια Βαμβακιού: Είναι κατάλληλο για τη συνοχή του δερματικού ιστού. Τα κεραμίδια αποτελούν βασικά συστατικά της δομής και παίζουν θεμελιώδη ρόλο στη συγκράτηση του νερού από το δέρμα, Ω-3 και ω-6 λιπαρά οξέα. «Γεμίζουν» τα κενά που δημιουργούνται στη μεμβράνη των κυττάρων και τη σφραγίζουν, προκειμένου τα κύτταρα να μη χάνουν νερό. Έτσι, η επιδερμίδα διατηρείται σφριγηλή και ελαστική.

Βιταμίνη Ε: Η Βιταμίνη Ε είναι ένα αντιοξειδωτικό που χτίζει και επανορθώνει τους ιστούς. Επιπρόσθετα, κρατάει το δέρμα υγιές ενώ βοηθάει και στην κυκλοφορία του αίματος.

Κωδικός:4824
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • ΕΠΟΧΗ
  • ΣΩΜΑ
  • Κρέμες Χεριών
  • ΧΕΙΜΩΝΑΣ
  • Σκασμένα Χέρια

Περισσότερες πληροφορίες

Brand

Vican

Σύμπτωμα

Σκασμένα χεριά

Συστατικά

<p>Aqua (Water), Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Olus Oil (Vegetable Oil), Coco-Caprylate/Caprate, Undecane, Glyceryl Stearate, Cannabis Sativa (Hemp*) Seed Oil, ButyrospermumParkii (Shea*) Butter, Tridecane, Avena Sativa (Oat) Kernel Oil, Panthenol, Tocopherol, LaminariaOchroleuca Extract, Helianthus Annuus (Sunflower*) Seed Oil, PerseaGratissima (Avocado) Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Aloe* Barbadensis Leaf Juice Powder, CentellaAsiatica Extract, ScutellariaBaicalensis Root Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, ChamomillaRecutita (Matricaria) Flower Extract, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Allantoin, Cottonseed Oil /Palm Oil Aminopropanediol Esters, Phytosterols, PolygonumCuspidatum Root Extract, PEG-100 Stearate, Polysorbate 60, Parfum (Fragrance), Microcrystalline Cellulose, Sorbitan Stearate, Hydroxyacetophenone, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium AcryloyldimethylTauratte Copolymer, PEG-20 Stearate, Cellulose Gum, Xanthan Gum, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate.</p>

Οδηγίες Χρήσης

<p>Εφαρμόστε μια ποσότητα από την κρέμα χεριών cannabis και απλώστε με απαλές, κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. <br />Προειδοποιήσεις: Ακολουθείστε τις οδηγίες χρήσης. Για εξωτερική χρήση μόνο. Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν σε ερεθισμένη περιοχή. Κρατήστε το μακριά από παιδιά. Φυλάσσεται σε σκιερό και δροσερό μέρος.</p>

Αξιολογήσεις

Share your thoughts with other customers

Αξιολογείτε:

Vican Wise Beauty Cannabis Hand & Nail Cream 75ml
Newsletter