Vican Wise Beauty Cannabis Face Serum 30ml

Αναμένεται
SKU
5204559051710
Κωδικός:4822
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
  • Serum-Booster
Εντατικός ορός θρέψης, ενυδάτωσης και αναζωογόνησης με οργανικό έλαιο κάνναβης.
Κωδικός:4822

Λεπτομέρειες

Αναζωογόνηση & Αντιγήρανση: 93,8% συστατικά φυσικής προέλευσης. Εντατικός ορός θρέψης, ενυδάτωσης και αναζωογόνησης που προλαμβάνει και μειώνει τις πρώτες ρυτίδες. Ο μοναδικός συνδυασμός των φυσικών συστατικών βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας αφήνοντας την απαλή και ενυδατωμένη. Απευθύνεται σε κάθε ηλικία, τύπο επιδερμίδας και ανάγκη.

Υαλουρονικό Οξύ: Ενυδατώνει την επιδερμίδα, χαρίζοντας της περισσότερη ελαστικότητα και αντοχή. Μειώνει τις ρυτίδες και εμποδίζοντας την εμφάνιση νέων. Η αντιοξειδωτική του δράση καταπολέμα τις ελεύθερες ρίζες και διατηρεί το δέρμα νεανικό και λαμπερό.

Έλαιο Βρώμης: Είναι πολύ γνωστό στους γιατρούς για τις ευεργετικές ιδιότητες σε ξηρά αντιδραστικά δέρματα. Περιέχει λιπαρά οξέα και ενυδατικούς παράγοντες που συμβάλλουν στην ενυδατωση και στη θρέψη της επιδερμίδας.

Έλαιο Κάνναβης: Το έλαιο κάνναβης περιέχει βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β3, Β6, C, D. Έχει αντιγηραντικές, ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες. Τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία (ασβέστιο, θείο, κάλιο, σίδηρος, ψευδάργυρος, φώσφορος) συμβάλουν στην προστασία της επιδερμίδας και στην διατήρησή της νεότητας. Είναι πλούσιο σε πολυακόρεστα Ωμέγα λιπαρά οξέα (Ωμέγα 3 και Ωμέγα 6) που βοηθάνε τα ευαίσθητα, ατοπικά δέρματα.

Αντιλευκίνη: Ισχυρός αντιφλεγμονώδης παράγοντας, ο οποίος παράγεται από τα φύκια της θάλασσας. Μελέτες in vivo και in vitro έχουν δείξει ότι είναι κατάλληλο για την ενυδάτωση της επιδερμίδας, για το γέμισμα των ρυτίδων, ενισχύει τη σύσφιξη του δέρματος, την θαμπή όψη και αναζωογονεί.

Πανθενόλη: H πανθενόλη είναι ένα φυσικό συστατικό, το οποίο εξασφαλίζει πλούσια και άμεση ενυδάτωση. Αποτελεί βασικό συστατικό σε προϊόντα για την άμεση ανακούφιση της επιδερμίδας από έντονο κνησμό, ξηρότητα ή ηλιακό έγκαυμα.

Αλλαντοΐνη: Χρησιμοποιείται στα καλλυντικά προϊόντα λόγω της κερατολυτικής της δράσης. Συμβάλει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και των κερατινοκυττάρων από την επιδερμίδα, βοηθώντας την δερματική λειτουργία.

Avocado oil: Συμπύκνωμα από φυτοστερόλες, ακόρεστα λιπαρά οξέα, βιταμίνες A και E. Ενισχύουν το μηχανισμό φραγής του δέρματος, ενδυναμώνουν και ενυδατώνουν δέρμα. Περιέχει απαλλυντικές, αντιρυτιδικές αντιοξειδωτικές, αναζωογονητικές και μαλακτικές ιδιότητες.

Earth mineral water: Θαλασσινό νερό, πλούσιο σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία που έχει εγκλωβιστεί σε γεωλογικά στρώματα. Βελτιώνει τόνο και λάμψη της επιδερμίδας.

Ω-6 Κεραμίδια Βαμβακιού: Είναι κατάλληλο για τη συνοχή του δερματικού ιστού. Τα κεραμίδια αποτελούν βασικά συστατικά της δομής και παίζουν θεμελιώδη ρόλο στη συγκράτηση του νερού από το δέρμα, Ω-3 και ω-6 λιπαρά οξέα. «Γεμίζουν» τα κενά που δημιουργούνται στη μεμβράνη των κυττάρων και τη σφραγίζουν, προκειμένου τα κύτταρα να μη χάνουν νερό. Έτσι, η επιδερμίδα διατηρείται σφριγηλή και ελαστική.

Βιταμίνη Ε: Η Βιταμίνη Ε είναι ένα αντιοξειδωτικό που χτίζει και επανορθώνει τους ιστούς. Επιπρόσθετα, κρατάει το δέρμα υγιές ενώ βοηθάει και στην κυκλοφορία του αίματος.

Κωδικός:4822
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
  • Serum-Booster

Περισσότερες πληροφορίες

Brand

Vican

Σύμπτωμα

Αντιγήρανση , Ενυδάτωση

Συστατικά

<p>Aqua (Water), Glycerin, Maris Aqua (Sea Water), Cannabis Sativa (Hemp*) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Polysorbate 60, Cottonseed Oil /Palm Oil Aminopropanediol Esters, Coco-Caprylate/Caprate, Avena Sativa (Oat) Kernel Oil, Panthenol, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Tocopherol, Laminaria Ochroleuca Extract, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Helianthus Annuus (Sunflower*) Seed Oil, Centella Asiatica Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Allantoin, Phytosterols, Sodium Hyaluronate, Polygonum Cuspidatum Root Extract, Sorbitan Stearate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloy ldimethyl Taurate Copolymer, Hydroxyacetophenone, Parfum (Fragrance), Microcrystalline Cellulose, Xanthan Gum, Butylene Glycol, Cellulose Gum, Sodium Oleoyl Sarcosinate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Pentylene Glycol, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sodium Oleate, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate</p>

Οδηγίες Χρήσης

<p>Εφαρμόστε ομοιόμορφα μια επαρκή ποσότητα σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα, κάνοντας κυκλικές κινήσεις. Χρησιμοποιήστε τo, πρωί και βράδυ πριν την κρέμα εντατικής ενυδάτωσης cannabis face cream.<br />Προειδοποιήσεις: Ακολουθείστε τις οδηγίες χρήσης. Για εξωτερική χρήση μόνο. Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν σε ανοιχτές πληγές. Κρατήστε το μακριά από παιδιά. Φυλάσσεται σε σκιερό και δροσερό μέρος.</p>

Αξιολογήσεις

Share your thoughts with other customers

Αξιολογείτε:

Vican Wise Beauty Cannabis Face Serum 30ml
Newsletter