Mustela Hydra Bebe Κρέμα Ενυδάτωσης 300ml & Δώρο Κρέμα Προσώπου 40ml

Αναμένεται
SKU
5200398523289
Κωδικός:12565
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΜΑΜΑ-ΠΑΙΔΙ
  • ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΩΡΟΥ
  • Ενυδάτωση
  • ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΑΙΔΙΟΥ
  • Ενυδάτωση
  • ΠΑΚΕΤΑ
  • Παιδί

Η Κρέμα Ενυδάτωσης Σώματος Hydra Bébé με Βιολογικό Αβοκάντο, παρέχει άμεση ενυδάτωση, με αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας στο βρεφικό και παιδικό δέρμα, αφήνοντάς το απαλό και ελαστικό. Η ανάλαφρη υγρή υφή της είναι ιδανική για την περιποίηση του σώματος. Η Κρέμα Ενυδάτωσης Προσώπου Hydra Bébé με Βιολογικό Αβοκάντο, παρέχει άμεση ενυδάτωση, με αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας και είναι κατάλληλη για χρήση από την πρώτη ημέρα της γέννησης.

Κωδικός:12565

Λεπτομέρειες

Mustela Hydra Bébé Body Lotion - Κρέμα Ενυδάτωσης Σώματος 300ml

Το βρεφικό δέρμα "διψάει" όπως και το δικό μας. Η Κρέμα Ενυδάτωσης Σώματος Hydra Bébé με Βιολογικό Αβοκάντο, παρέχει άμεση ενυδάτωση, με αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας στο βρεφικό και παιδικό δέρμα, αφήνοντάς το απαλό και ελαστικό. Η ανάλαφρη υγρή υφή της είναι ιδανική για την περιποίηση του σώματος. 

Το βασικό μας ενεργό συστατικό από βιολογικά αβοκάντο, προέρχεται από υπεύθυνες εφοδιαστικές αλυσίδες. Ενδυναμώνει τον δερματικό φραγμό και προστατεύει τον κυτταρικό πλούτο του βρεφικού δέρματος. 

Το μπουκάλι είναι ανακυκλώσιμο και το ποσοστό του πλαστικού έχει μειωθεί κατά 14% (500ml) και 11% (300ml), από το 2010. 

Mustela Hydra Bebe Facial Cream Κρέμα Ενυδάτωσης Προσώπου, 40ml

Καθημερινή περιποίηση για το πρόσωπο του μωρού: Η Κρέμα Ενυδάτωσης Προσώπου Hydra Bébé με Βιολογικό Αβοκάντο, παρέχει άμεση ενυδάτωση, με αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας και είναι κατάλληλη για χρήση από την πρώτη ημέρα της γέννησης*.
Επιπλέον, ενδυναμώνει τον δερματικό φραγμό και προστατεύει τον κυτταρικό πλούτο του βρεφικού δέρματος. 

Το βασικό μας ενεργό συστατικό από βιολογικά αβοκάντο, το avocado Perseose® , προέρχεται από υπεύθυνες εφοδιαστικές αλυσίδες, κυκλικής οικονομίας.

Εσείς το γνωρίζατε; Από το 2012, το σωληνάριο κατασκευάζεται από 30% ανακυκλώσιμο πλαστικό και η χάρτινη συσκευασία του προέρχεται από πρώτες ύλες δασών αειφόρου διαχείρισης 
 

*Νεογνά που βγήκαν από τη Νεογνική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

 

Κωδικός:12565
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΜΑΜΑ-ΠΑΙΔΙ
  • ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΩΡΟΥ
  • Ενυδάτωση
  • ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΑΙΔΙΟΥ
  • Ενυδάτωση
  • ΠΑΚΕΤΑ
  • Παιδί

Περισσότερες πληροφορίες

Brand

Mustela

Συστατικά

<p><span style="text-decoration: underline;">Mustela Hydra Bébé Body Lotion - Κρέμα Ενυδάτωσης Σώματος 300ml</span></p> <p>AQUA/WATER/EAU, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, GLYCERIN, POLYGLYCERYL-6 DISTEARATE, CETYL ALCOHOL, 1,2-HEXANEDIOL,<br />CERA ALBA/BEESWAX CIRE D’ABEILLE, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, PARFUM (FRAGRANCE), JOJOBA ESTERS,<br />CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, POLYGLYCERYL-3 BEESWAX/ POLYGLYCERYL-3 CIRE D’ABEILLE, TOCOPHERYL ACETATE, POLYSORBATE 60,<br />SORBITAN ISOSTEARATE, CITRIC ACID, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) FRUIT EXTRACT.</p> <p class="page-title"><span style="text-decoration: underline;"><span class="base" data-ui-id="page-title-wrapper">Mustela Hydra Bebe Facial Cream Κρέμα Ενυδάτωσης Προσώπου, 40ml</span></span></p> <p class="page-title"><span style="text-decoration: underline;"><span class="base" data-ui-id="page-title-wrapper">AQUA/WATER/EAU, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, OLUS OIL/VEGETABLE OIL/HUILE VEGETALE, GLYCERIN, C10-18 TRIGLYCERIDES,<br />CETYL ALCOHOL, POLYGLYCERYL-6 DISTEARATE, 1,2-HEXANEDIOL, CERA ALBA/BEESWAX/CIRE D’ABEILLE, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL<br />TAURATE COPOLYMER, PARFUM (FRAGRANCE), JOJOBA ESTERS, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, POLYGLYCERYL-3 BEESWAX, TOCOPHERYL<br />ACETATE, CITRIC ACID, POLYSORBATE 60, SORBITAN ISOSTEARATE, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) FRUIT EXTRACT.</span></span></p>

Οδηγίες Χρήσης

<p><span style="text-decoration: underline;">Mustela Hydra Bébé Body Lotion - Κρέμα Ενυδάτωσης Σώματος 300ml</span></p> <p>Εφαρμόστε την Κρέμα Ενυδάτωσης Σώματος το πρωί και το βράδυ στο σώμα του μωρού και του παιδιού. Το μπουκάλι με αντλία, επιτρέπει την εύκολη χρήση, μόνο με το ένα χέρι! </p> <p>Βήμα 1: Ένα μόνο πάτημα προσφέρει την τέλεια ποσότητα στο χέρι σας.</p> <p>Βήμα 2: Απλώστε απαλά σε όλο το σώμα του μωρού. </p> <p>Βήμα 3: Τι θα λέγατε για ένα μασάζ ή μια αγκαλιά; Απλά απολαύστε τη στιγμή με το μωρό σας! </p> <p><span style="text-decoration: underline;"><span class="base" data-ui-id="page-title-wrapper">Mustela Hydra Bebe Facial Cream Κρέμα Ενυδάτωσης Προσώπου, 40ml</span></span></p> <p>Βάλτε την κρέμα σε οποιαδήποτε τσάντα! Φιλική προς το περιβάλλον, μειώνει τη σπατάλη, χάρη στη βαλβίδα διακοπής που προσφέρει τη σωστή ποσότητα.</p> <p>Βήμα 1: Πιέστε το σωληνάριο απαλά και εφαρμόστε την κρέμα στην παλάμη του χεριού σας.</p> <p>Βήμα 2: Εφαρμόστε την κρέμα στο πρόσωπο του μωρού δύο φορές την ημέρα.</p> <p>Βήμα 3: Πλησιάστε με ένα τραγουδάκι... στην όμορφη μύτη, το στόμα και τα μάγουλα του μωρού!</p>

Αξιολογήσεις

Share your thoughts with other customers

Αξιολογείτε:

Mustela Hydra Bebe Κρέμα Ενυδάτωσης 300ml & Δώρο Κρέμα Προσώπου 40ml
Newsletter