Anemos Σαπούνι Με Μαστίχα Θαλασσί ''Μυροβόλος'' 100g

Αναμένεται
SKU
5200311050069
Κωδικός:2349
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΥΓΙΕΙΝΗ
  • ΣΩΜΑ
  • Σαπούνια
  • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΥΓΙΕΙΝΗ
  • Σαπούνι Χεριών

Σαπούνι Μυροβόλος αγνό, φυτικό,χωρίς χημικά με δροσερό άρωμα Αιγαίου

Κωδικός:2349

Λεπτομέρειες

Το μαστιχέλαιο που περιέχεται στα σαπούνια βοηθά στην συγκράτηση τηςαπαραίτητης για το δέρμα υγρασίας,και στην ανάπλαση των κυττάρων του δέρματος. Αποβάλλει τα νεκρά κύτταρα και ενεργοποιεί τον μηχανισμό δημιουργίας νέων υγιών κυττάρων του δέρματος.Τα φυτικά συστατικά του σαπουνιού, αν και ιδιαίτερα αποτελεσματικά στον καθαρισμό, δενερεθίζουν τηνεπιδερμίδα, ούτε προκαλούν πιθανές αλλεργίες (ή επιδείνωση των υπαρχόντων αλλεργιών).

Σαπούνι Μυροβόλος αγνό, φυτικό,χωρίς χημικά,χωρίς χρώματα.

Ελληνικό σαπούνι με διεθνή πιστοποίηση:

Δερματολογικά & κλινικά ελεγμένα,

0% αλλεργικές αντιδράσεις (Yποαλλεργικά),

0% ερεθιστικότητα!

Για κάθε τύπο δέρματος.

Φυσικά, αγνά, μοναδικά προϊόντα.Αξεπέραστη ποιότητα.

Μετά από πολύχρονη προσπάθεια και εξαντλητικές δοκιμές καταλήξαμε στην υλοποίηση αυτών των τριών τύπων σαπουνιού "Μυροβόλος" και 4 τύπων σαπουνιού "Mastic & herbs". Είναι αγνά, υποαλλεργικά σαπούνια, ιδανικά για όσους πάσχουν από ευαισθησίες και αλλεργίες.Κατάλληλα για κάθε χρήση. Αν έχετεδέρμα όσο ευαίσθητοείναι το δέρμαενός μωρού,ή αν θέλετε να έχετε την φροντίδα που θα δίνατε σε ένα μωρό τότε δεν έχετε άλλη επιλογή. Φτιαγμένα αποκλειστικά με φυτικά συστατικά,χωρίςζωικά λίπη,χωρίςπεριττά χημικά συστατικά.

Κάνουν φυσικό αφρό, διαρκούν πολύ, δεν λιώνουν γρήγορα.

Φυσικά σαπούνια, φτιαγμένα με τα αγνότερα, 100% φυτικά συστατικά και με μαστίχα /μαστιχέλαιο που είναι γνωστά από την αρχαιότητα για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες.

Τα μαστιχοσάπουνα μας προσφέρουν πραγματική καθαριότητα σε βάθος,αποτελεσματική υγιεινή προσώπου και σώματος αλλά συγχρόνως και απαλή φροντίδα για κάθε τύπο δέρματος.

Το μαστιχέλαιο είναι η φυσική - και αποτελεσματική προστασία του μαστιχόδενδρου κατά της ξηρασίας και κατά διαφόρων ασθενειών και μυκήτων που προσβάλουν τα φυτά! Με παρόμοιο τρόπο έχει ευεργετικά αποτελέσματα και στοδέρμα του ανθρώπου. Συγκρατείτηναπαραίτητη υγρασίακαι βοηθά στην ανάπλαση των κυττάρων του δέρματος. Αποβάλλει τα νεκρά κύτταρα και ενεργοποιεί τον μηχανισμό δημιουργίας νέων υγιών κυττάρων του δέρματος.Τα φυτικά συστατικά του σαπουνιού, αν και ιδιαίτερα αποτελεσματικά στον καθαρισμό, δενερεθίζουν τηνεπιδερμίδα, ούτε προκαλούν πιθανές αλλεργίες (ή επιδείνωση των υπαρχόντων αλλεργιών).

Μαρτυρίες ευχαριστημένων πελατών που αντιμετώπιζαν προβλήματα με αλλεργίες και άλλες δερματικές παθήσεις μας δίνουν κουράγιο να συνεχίσουμε την προσπάθεια που κάνουμε να παράγουμε και άλλα νέα, αγνά προϊόντα.

Κλινικές δοκιμές και δερματολογικός έλεγχος από Διεθνές ινστιτούτο απέδειξαν ότιόλατα σαπούνια μας:

Είναι δερματολογικά ελεγμένα!

Έχουν 0% Αλλεργικές αντιδράσεις!

Έχουν 0% Ερεθιστικότητα στο δέρμα!

Τα σαπούνια Μυροβόλος το 2000, ήταν τα πρώτα σαπούνια στον κόσμο που περιείχαν μαστίχα. Έκτοτε κάποιοι προσπάθησαν να τα αντιγράψουν.

Ωστόσο ένα σαπούνι δεν γίνεται αυτόματα καλόαν απλάτου βάλουμε άρωμα μαστίχας. Η βάση του σαπουνιού -μεταξύ άλλων- πρέπει να είναι η καλύτερη δυνατή, αγνή, από φυτικές πρώτες ύλες και χωρίς χημικά. Η μαστίχα πρέπει να είναι γνήσια μαστίχα / μαστιχέλαιοκαι όχι απλά κάποιο φτηνό, τεχνητό,χημικόάρωμα μαστίχας. Τέλοςκάποιος διεθνής οργανισμός πρέπει να πιστοποιήσειότι το σαπούνι είναι πράγματι δερματολογικά ελεγμένο,ότι δεν είναι ερεθιστικό στο δέρμα και ότι είναι κατάλληλο για ευαίσθητα δέρματα ή για ανθρώπους με αλλεργίες.

Όλατα σαπούνια της εταιρίας ANEMOS πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις!

Κωδικός:2349
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΥΓΙΕΙΝΗ
  • ΣΩΜΑ
  • Σαπούνια
  • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΥΓΙΕΙΝΗ
  • Σαπούνι Χεριών

Περισσότερες πληροφορίες

Brand

Anemos

Σύμπτωμα

Καθαρισμός

Συστατικά

<p>Σαπούνι Μυροβόλος αγνό, φυτικό, χωρίς χημικά, χωρίς χρώματα. </p> <p>Ελληνικό σαπούνι με διεθνή πιστοποίηση:</p> <p>Δερματολογικά & κλινικά ελεγμένα,</p> <p>0% αλλεργικές αντιδράσεις (Yποαλλεργικά),</p> <p>0% ερεθιστικότητα!</p>

Οδηγίες Χρήσης

<div class="tabs-wrapper" data-tabsbuttons=".tabs" data-tabscontent=".tabs-content" data-tabswrapper=".tabs-wrapper"> <div class="tabs-content"> <div id="product-use-tab" class="active-block"> <p>Τρίψτε το σαπούνι ανάμεσα στα χέρια σας και δημιουργήστε αφρό.</p> </div> </div> </div> <div class="related-products grey-bg"> </div>

Αξιολογήσεις

Share your thoughts with other customers

Αξιολογείτε:

Anemos Σαπούνι Με Μαστίχα Θαλασσί ''Μυροβόλος'' 100g
Newsletter