Medi-Peel Hyal Kombucha Tea Tox Ampoule 50ml

Σε απόθεμα
SKU
8809409346458
Κωδικός:16554
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
  • Serum-Booster
  • K-BEAUTY
  • Step 5-> Serum & Ampoule
  • BLACK FRIDAY

Το MEDI-PEEL Hyal Kombucha Tea-Tox Ampoula είναι ένας ισχυρός ορός προσώπου. Δυναμώνει το δέρμα, το κάνει πιο πυκνό και ελαστικό, καταπραΰνει τους ερεθισμούς. Παρέχει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία, εξουδετερώνει τις επιθετικές επιδράσεις του περιβάλλοντος και αποτρέπει την καταστροφή των κυττάρων.

Κωδικός:16554
34,50 €

Λεπτομέρειες

Ο ορός με kombucha MEDI-PEEL Hyal Kombucha Tea-Tox Ampoule «αναζωογονεί» το κουρασμένο και αφυδατωμένο δέρμα, γεμίζοντάς το με μια υγιή λάμψη. Δυναμώνει το δέρμα, το κάνει πιο πυκνό και ελαστικό, καταπραΰνει τους ερεθισμούς.

Ο ορός παρέχει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία, εξουδετερώνει τις επιθετικές περιβαλλοντικές επιδράσεις και αποτρέπει την καταστροφή των κυττάρων. Ανακουφίζει από την ερυθρότητα και τη φλεγμονή, βελτιώνει τον τόνο του προσώπου και διαποτίζει το δέρμα με υγρασία. Διατηρεί τη βέλτιστη υδρολιπιδική ισορροπία του δέρματος και αποτρέπει την απώλεια υγρασίας.

Η Kombucha , που αποτελεί το 70% του ορού γάλακτος, παράγεται από την παγκοσμίου φήμης αγγλική εταιρεία Ahmad Tea από υψηλής ποιότητας μαύρο τσάι, ζυμωμένο στους 29° για 336 ώρες. Ο συνδυασμός ισχυρών συστατικών όπως η κομπούχα, 8 ειδών υαλουρονικού οξέος και 5 τύπων κεραμιδίων , που περικλείονται σε λιποσώματα, επιτρέπει στον ορό να διεισδύσει βαθιά στην επιδερμίδα χωρίς να βλάψει την κεράτινη στοιβάδα. Η λεπτή υφή αφήνει ένα άνετο, ενυδατικό φινίρισμα χωρίς να κολλάει.

Ο ορός είναι ένα λειτουργικό προϊόν κατά των ρυτίδων και του τόνου, καθώς και ένα προϊόν 100% vegan. Η φιλική προς το περιβάλλον συσκευασία είναι κατασκευασμένη από οργανικά ανακυκλωμένα υλικά και τυπωμένη με μελάνι σόγιας.
Κύρια συστατικά:

Η Κομπούχα είναι 8 φορές πιο αποτελεσματική από το κανονικό τσάι. Περιέχει βιταμίνες ολόκληρης της ομάδας B, C, D, E, K και φολικό οξύ . Και επίσης περίπου δέκα ένζυμα, ισάριθμα οργανικά βασικά οξέα, πολυσακχαρίτες και δεκάδες μικροστοιχεία.

Η κομπούτσα αποκαθιστά τις ίνες ελαστίνης και κολλαγόνου, ενυδατώνει έντονα, καταπραΰνει τους ερεθισμούς, απομακρύνει τις τοξίνες, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και επίσης έχει απαλή απολεπιστική δράση λόγω της περιεκτικότητας σε οξέα φρούτων. Παράλληλα, λόγω της υψηλής συγκέντρωσης βιταμίνης Β ελαχιστοποιείται η πιθανότητα ερεθισμού.

8 τύποι υαλουρονικού οξέος διαφορετικού μοριακού βάρους ενυδατώνουν σε βάθος το δέρμα σε όλα τα στρώματα της επιδερμίδας, αναπληρώνουν την έλλειψη υγρασίας, εξαλείφουν την αφυδάτωση του δέρματος, καταπολεμούν την ξηρότητα και αποκαθιστούν το βέλτιστο επίπεδο ενυδάτωσης στα κύτταρα. Είναι υπεύθυνα για τη βαθιά ενυδάτωση όλων των στρωμάτων της επιδερμίδας και τη διατήρηση της φυσικής ισορροπίας ph του δέρματος στο βέλτιστο επίπεδο. Το υαλουρονικό οξύ σχηματίζει ένα άυλο προστατευτικό στρώμα στο δέρμα που εμποδίζει την εξάτμιση της υγρασίας και δίνει μια άνετη αίσθηση φρεσκάδας και ενυδάτωσης στο πρόσωπο.

Τα λιποσώματα είναι μικροσκοπικές σφαίρες που περιέχουν τα ενεργά συστατικά των καλλυντικών και τα μεταφέρουν βαθιά στο δέρμα. Η σύνθεση του κελύφους των λιποσωμάτων είναι παρόμοια με τις μεμβράνες των επιδερμικών κυττάρων, επομένως τα καλλυντικά στοιχεία που περικλείονται στα λιποσώματα λειτουργούν σε κυτταρικό επίπεδο. Τα λιποσώματα χρησιμοποιούνται επίσης ως ανεξάρτητο συστατικό για την αποκατάσταση του λιπιδικού φραγμού του δέρματος.

5 τύποι κεραμιδίων , που περικλείονται σε λιποσώματα, ενισχύουν τις λειτουργίες φραγμού του δέρματος, αποκαθιστούν το δέρμα και ομαλοποιούν την κατάσταση του ευαίσθητου, ξηρού και ατοπικού δέρματος. Ενισχύει την προστασία από επιθετικούς ερεθιστικούς παράγοντες όπως τασιενεργά, ηλιακή ακτινοβολία, οξειδωτικό στρες κ.λπ. Αποτρέπει την διαεπιδερμική απώλεια υγρασίας. Ενισχύει την αντίσταση του ευαίσθητου δέρματος σε ερεθιστικούς παράγοντες.

Αποκαταστήστε τις κατεστραμμένες περιοχές του δέρματος ( ηλιακό έγκαυμα, ξηρότητα, ξηρότητα, χημικά εγκαύματα κ.λπ.). Λειαίνει τις ρυτίδες, ενυδατώνει και ομαλοποιεί την κατάσταση της γήρανσης του δέρματος.

Το εκχύλισμα ρυζιού που έχει υποστεί ζύμωση κάνει την επιδερμίδα λεία, απαλή και μεταξένια. Ενυδατώνει το δέρμα, ενεργοποιεί τις μεταβολικές διεργασίες και λειαίνει τις ρυτίδες. Αποκαθιστά και θρέφει το δέρμα, προλαμβάνει την εμφάνιση ρυτίδων. Πλούσιο σε αμινοξέα και μέταλλα, το εκχύλισμα ρυζιού δίνει στο δέρμα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται και ενισχύει τον προστατευτικό φραγμό.

Το εκχύλισμα Καμέλιας έχει ενυδατική και καταπραϋντική δράση, μειώνει την επιδερμική απώλεια υγρασίας και αποκαθιστά το αφυδατωμένο δέρμα, διεγείρει την παραγωγή προκολλαγόνου, αυξάνοντας έτσι τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος, λειαίνει το δέρμα. Το εκχύλισμα προστατεύει επίσης το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης των κυττάρων.

Το εκχύλισμα φλούδας μανταρινιού βελτιώνει την υφή του δέρματος και εξομαλύνει τον τόνο, συσφίγγει τους πόρους και ρυθμίζει τη δραστηριότητα των σμηγματογόνων αδένων.

Ο ορός απορροφάται γρήγορα και δεν αφήνει λιπαρά υπολείμματα στο δέρμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως καθημερινή περιποίηση του δέρματος ή ως εντατική θεραπεία κατά την έξαρση των δερματικών προβλημάτων. Η τακτική χρήση του ορού μπορεί να βελτιώσει την υφή του δέρματος, να μειώσει την εμφάνιση των ρυτίδων και να αυξήσει την ελαστικότητά του.

Κωδικός:16554
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
  • Serum-Booster
  • K-BEAUTY
  • Step 5-> Serum & Ampoule
  • BLACK FRIDAY

Περισσότερες πληροφορίες

Brand

Medi-Peel

Συστατικά

<p>Yeast/xylinum/fermented black tea (70%), glycerin, butylene glycol, glyceryl glucoside, polyglycerin-3, niacinamide, 1,2-hexanediol, propanediol, damask rose water, Western Pear extract, peach extract, common jasmine flower water, western songak leaf/stem extract, melon extract, camellia flower extract, tangerine peel extract, yeast/fermented rice bran, madecassoside, ceramide NS, ceramide NP, ceramide AS, ceramide E OP, Ceramide AP, Sodium Hyaluronate (5.3 ppb), Hydrolyzed Glycosaminoglycan (5.52 ppb), Sodium Hyaluronate Crosspolymer (1 ppb), Hydrolyzed Hyaluronic Acid (0.52 ppb), hydroxypropyltrimonium hyaluronate (0.1125 ppb), hyaluronic acid (0.01 ppb), sodium acetylated hyaluronate (0.002 ppb), magnesium chloride, tetradecylaminobutyro Ivalylaminobutyric ureatrifluoroacetate, dipropylene glycol, hydroxyacetophenone, C14-22 alcohol, diisostearyl maleate, caprylic/capric triglyceride, cyanocobalamin, di Potassium Glycyrrhizate, Glucose, Glycereth-25 PCA Isostearate, Baobab Seed Oil, Hydrogenated Lecithin, Pentylene Glycol, Benzyl Glycol, Decyl Glucoside, Tocopheryl Acetate, Caprylyl Glycol , ethylhexylglycerin, purified water, adenosine, C12-20 alkyl glucoside, caramel, carbomer, tromethamine, disodium EDTA.</p>

Οδηγίες Χρήσης

<p>Εφαρμόστε σε καθαρό και τονωμένο δέρμα προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ με απαλές κινήσεις μασάζ.</p>

Αξιολογήσεις

Share your thoughts with other customers

Αξιολογείτε:

Medi-Peel Hyal Kombucha Tea Tox Ampoule 50ml
Newsletter