Fito+ Promo Set Lifting Elixir Serum Προσώπου 30ml & Serum Ματιών 20ml

Αναμένεται
SKU
5205701243250
Κωδικός:14002
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
  • Serum-Booster
  • ΠΑΚΕΤΑ
  • Γυναίκα

Για κάθε τύπο δέρματος και κάθε ηλικία

Κωδικός:14002

Λεπτομέρειες

Φυτικό serum προσώπου

Το φυτικό serum προσώπου και λαιμού Lifting Elixir είναι καινοτόμοπροϊόν με αποτελέσματα lifting. Περιέχει το φυτικό βιοδραστικό Pro-Coll-One (από υδρολυμένη ίνα σόγιας) που γεμίζει τις ρυτίδες (κλινικές έρευνες έδειξαν αισθητή μείωση των ρυτίδων σε 56 ημέρες).

Παρεμβαίνει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο στην μικρολειτουργία του δέρματος και βελτιώνει αισθητά την υφή της επιδερμίδας.

Είναι συμπυκνωμένο προϊόν που λειτουργεί και αναδομεί σε βάθος την επιδερμίδα.

ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ


Η εταιρείαFITO+είναι μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία, δημιούργημα Ελλήνων φαρμακοποιών και βοτανολόγων. Δραστηριοποιείται στην παραγωγή φυσικών προϊόντων με βότανα, κυρίως της Ελληνικής γης.

Μελετώντας την Ελληνική χλωρίδα, παλιές παραδοσιακές συνταγές (κυρίωςΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΦΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ) αλλά και σύγχρονες τάσεις δημιουργούμε προϊόντα μοναδικής αποτελεσματικότητας.

Η ποιότητα και η περιεκτικότητα των φυτικών εκχυλισμάτων, των αιθέριων ελαίων αλλά και των άλλων δραστικών ουσιών εξασφαλίζει το μέγιστο αποτέλεσμα.

Τα φυτικά καλλυντικά συνδυάζουν μοναδικά εκχυλίσματα Ελληνικών βοτάνων με σύγχρονα δραστικά συστατικά όπως πεπτίδια (ότι πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό στα καλλυντικά), υαλουρονικό, κολλαγόνο, ελαστίνη,βιταμίνες, πανθενόλη. έτσι το αποτέλεσμα στην επιδερμίδα πολλαπλασιάζεται. Ενισχύονται βασικές λειτουργίες ώστε η επιδερμίδα να προστατεύεται και τα σημάδια της γήρανσης να υποχωρούν.

Αποφεύγετιαι ηχρήση αλλεργιογόνων και σκληρών συντηρητικών, ώστε τα προϊόντανα είναι φιλικά στον καταναλωτή.

Φυτικό serum ματιών

Το βιοενεργό συστατικό PRO-COLL-ONE+ (από υδρολυμένη ίνα σόγιας)*, παρεμβαίνει στην μικρολειτουργία της επιδερμίδας και εξισορροπεί την παραγωγή ινών κερατίνης, ελαστίνης και κολλαγόνου, ενώ αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την θαμπάδα και τις δυσχρωμίες της επιδερμίδας. Εξισορροπεί την παραγωγή λιπωδών κυττάρων για να επαναφέρει τον όγκο της επιδερμίδας, δημιουργώντας ένα νέο περίγραμμα προσώπου. Δρα ενάντια στις ελεύθερες ρίζες και αναδομεί την βασική στιβάδα της επιδερμίδας. Όλα αυτά διαμορφώνουν αποτέλεσμα lifting. Κλινικές μελέτες δείχνουν αισθητή μείωση των ρυτίδων σε 56 ημέρες.

 

Κωδικός:14002
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
  • Serum-Booster
  • ΠΑΚΕΤΑ
  • Γυναίκα

Περισσότερες πληροφορίες

Brand

Fito+

Συστατικά

<p class="product_title entry-title"><span style="text-decoration: underline;">Φυτικό serum προσώπου</span></p> <p class="product_title entry-title">Περιέχει PRO-COLL-ONE+ (από υδρολυμένη ίνα σόγιας)*, εκχυλίσματα Πεύκης, Αγριοκαστανιάς, Μαστίχας, Σταφυλιού, Μελιού, λάδι Jojoba, σύμπλεγμα βιταμινών.</p> <p class="product_title entry-title"><span style="text-decoration: underline;">Φυτικό serum ματιών</span></p> <p class="product_title entry-title">Περιέχει το φυτικό βιοδραστικό <span lang="en-US">PRO</span>–<span lang="en-US">COLL</span>–<span lang="en-US">ONE</span>+ (από υδρολυμένη ίνα σόγιας)*, εκχυλίσματα Χαμομηλιού, Άρνικας, Φασκόμηλου, Μελιού, Βαλσαμέλαιο, σύμπλεγμα βιταμινών.</p> <p>*Συστατικό με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.</p>

Οδηγίες Χρήσης

<p class="product_title entry-title"><span style="text-decoration: underline;">Φυτικό serum προσώπου</span></p> <p class="product_title entry-title">Απλώστε σε πρόσωπο και λαιμό</p> <p class="product_title entry-title"><span style="text-decoration: underline;">Φυτικό serum ματιών</span></p> <p class="product_title entry-title">Απλώστε στην περιοχή των ματιών και συνεχίστε με την κρέμα ματιών</p>

Αξιολογήσεις

Share your thoughts with other customers

Αξιολογείτε:

Fito+ Promo Set Lifting Elixir Serum Προσώπου 30ml & Serum Ματιών 20ml
Newsletter