Bio Aroma Μάσκα Προσώπου με κόκκινη Άργιλο για βαθιά ενυδάτωση 40ml

Αναμένεται
SKU
5200120590497
Κωδικός:10133
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
  • Μάσκες-Eye Patches

Η μάσκα προσώπου με κόκκινη άργιλο έχει εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα σε σίδηρο και είναι αποτελεσματική για την αποτοξίνωση του δέρματος.

Κωδικός:10133

Λεπτομέρειες

Η μάσκα προσώπου με κόκκινη άργιλο έχει εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα σε σίδηρο και είναι αποτελεσματική για την αποτοξίνωση του δέρματος. Μόλις εφαρμοστεί στο δέρμα, ο κόκκινος πηλός δεσμεύει ακαθαρσίες και βρωμιά στην πάστα του μέχρι να στεγνώσει.

Η μάσκα προσώπου με κόκκινη άργιλο αποτελεί ένα μίγμα της λευκής και της κόκκινης αργίλου και φέρει τις ιδιότητες και των δύο. Είναι φυσική πηγή μεταλλικών στοιχείων. Βελτιώνει την ελαστικότητα και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου. Διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, δίνοντας άμεσα λάμψη στην επιδερμίδα.  Κατάλληλη για ώριμες και λεπτές επιδερμίδες, καθαρίζει το δέρμα, χαρίζοντας του λάμψη χωρίς όμως να το ξηραίνει.

Δραστικό συστατικό: Κόκκινη άργιλος

Κόκκινη άργιλος: Η κόκκινη άργιλος είναι ένα άφθονο υλικό στη φύση. Αυτό που δε γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι είναι ότι η κόκκινη άργιλος είναι επίσης ένα πολύ αποτελεσματικό φυσικό φάρμακο με πολλές και ποικίλες εφαρμογές για την υγεία και την ομορφιά.
Η σύνθεση της κόκκινης αργίλου είναι πολύ παρόμοια με εκείνη της πράσινης, αλλά έχει υψηλότερη περιεκτικότητα σε οξείδια σιδήρου και υδροξείδια, που της δίνουν αυτή την ιδιόμορφη κοκκινωπή απόχρωση. Η κόκκινη άργιλος τονώνει την κυκλοφορία του αίματος. Με την αύξηση της ροής του αίματος παρέχεται περισσότερο οξυγόνο στο δέρμα, βοηθώντας στην αύξηση της θρέψης και της λάμψης της επιδερμίδας. Ακόμη, έχει στυπτικές ιδιότητες και είναι ένα ισχυρό φάρμακο για την προώθηση και διέγερση της επούλωσης και της εξουδετέρωσης των τοξινών. Συνιστάται ιδιαίτερα για το ευαίσθητο δέρμα, καθώς η εφαρμογή της δε δημιουργεί ξηρότητα. H κόκκινη άργιλος βοηθάει στον καθαρισμό του δέρματος και προωθεί την αναγέννηση των κυττάρων. Είναι κατάλληλη και για το ώριμο δέρμα, διότι βελτιώνει την ελαστικότητα και ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου. Σε γενικές γραμμές, ενισχύει τη ζωτικότητα των βαθύτερων στρωμάτων του δέρματος.

Κωδικός:10133
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
  • Μάσκες-Eye Patches

Περισσότερες πληροφορίες

Brand

BioAroma

Σύμπτωμα

Ενυδάτωση

Συστατικά

<p>Κόκκινη άργιλος</p>

Οδηγίες Χρήσης

<p>Αναμίξτε ένα κουταλάκι μάσκας αργίλου με νερό έως ότου γίνει μια ρευστή λάσπη. Εφαρμόστε τη μάσκα σε πρόσωπο και λαιμό & αφήστε να στεγνώσει για περίπου  15-20’.Ξεβγάλτε με άφθονο νερό.</p>

Αξιολογήσεις

Share your thoughts with other customers

Αξιολογείτε:

Bio Aroma Μάσκα Προσώπου με κόκκινη Άργιλο για βαθιά ενυδάτωση 40ml
Newsletter