Medi-Peel Hyal Kombucha Tea-Tox Toner 150ml

Σε απόθεμα
SKU
8809409342474
Κωδικός:16552
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
  • Λοσιόν
  • K-BEAUTY
  • Step 3-> Toner
  • BLACK FRIDAY

Τόνερ που ενισχύει το φυσικό προστατευτικό φράγμα, εξαλείφει τη θαμπάδα και δίνει μια υγιή λάμψη, αποκαθιστά την ισορροπία του pH και προετοιμάζεται για μετέπειτα φροντίδα. Έχει λεπτή κρεμώδη υφή. Αναζωογονεί και απορροφάται γρήγορα. Περιέχει 70%βρετανική κομπούχα.

Κωδικός:16552
25,90 €

Λεπτομέρειες

Toner με κομπούχα και υαλουρονικό οξύ Medi-Peel Hyal Kombucha Tea-Tox Toner ενυδατώνει εντατικά το εξωτερικό και το εσωτερικό στρώμα της επιδερμίδας, αυξάνει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος, υποστηρίζει την αποτελεσματική επούλωση του δέρματος: καταπολεμά την ξηρότητα, τη σύσφιξη, ειδικά μετά το πλύσιμο. μειώνει την ευαισθησία και μειώνει την ερυθρότητα, μαλακώνει το τραχύ δέρμα και ομαλοποιεί την παραγωγή σμήγματος.

Το τόνερ δύο φάσεων αποτελείται από essence kombucha και γαλάκτωμα υαλουρονικού γάλακτος σε αναλογία 7:3, το οποίο δημιουργεί μια λεπτή μεταξένια υφή μετά την ανάμειξη.

Η Kombucha, που αποτελεί το 70% του τόνερ, παράγεται από την παγκοσμίου φήμης αγγλική εταιρεία Ahmad Tea από υψηλής ποιότητας μαύρο τσάι, το οποίο ζυμώθηκε σε θερμοκρασία 29° για 336 ώρες. Το γαλάκτωμα, που αποτελεί το υπόλοιπο 30%, περιέχει 8 τύπους υαλουρονικού οξέος και λιποσώματα με 5 τύπους κεραμιδίων.

Το τόνερ είναι ένας λειτουργικός αντιρυτιδικός παράγοντας, φωτίζει το θαμπό και κουρασμένο δέρμα και είναι ένα 100% vegan προϊόν. Οι οικολογικές συσκευασίες είναι κατασκευασμένες από οργανικά ανακυκλωμένα υλικά.

Κύρια συστατικά:
Η Kombucha είναι 8 φορές πιο αποτελεσματική από το κανονικό τσάι. Περιέχει βιταμίνες όλης της ομάδας B, C, D, E, K και φολικό οξύ. Καθώς και περίπου δέκα ένζυμα, ισάριθμα οργανικά βασικά οξέα, πολυσακχαρίτες και δεκάδες ιχνοστοιχεία. Η κομπούχα αποκαθιστά τις ίνες ελαστίνης και κολλαγόνου, ενυδατώνει εντατικά, καταπραΰνει τους ερεθισμούς, απομακρύνει τις τοξίνες, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και, χάρη στην περιεκτικότητα σε οξέα φρούτων, έχει επίσης ήπια απολεπιστική δράση. Παράλληλα, χάρη στην υψηλή συγκέντρωση βιταμίνης Β ελαχιστοποιείται η πιθανότητα ερεθισμού.

8 τύποι υαλουρονικού οξέος με διαφορετικά μοριακά βάρη ενυδατώνουν σε βάθος το δέρμα σε όλα τα στρώματα της επιδερμίδας, αντισταθμίζουν την έλλειψη υγρασίας, εξαλείφουν την αφυδάτωση του δέρματος, στοχεύουν στην καταπολέμηση της ξηρότητας και στην αποκατάσταση του βέλτιστου επιπέδου ενυδάτωσης στα κύτταρα. Είναι υπεύθυνο για τη βαθιά ενυδάτωση όλων των στρωμάτων της επιδερμίδας και διατηρεί τη φυσική ισορροπία του pH του δέρματος στο βέλτιστο επίπεδο. Το υαλουρονικό οξύ δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα στο δέρμα που εμποδίζει την εξάτμιση της υγρασίας και δίνει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας και ενυδάτωσης.

Τα λιποσώματα είναι μικροσκοπικές σφαίρες που περιέχουν τα ενεργά συστατικά των καλλυντικών και τα μεταφέρουν βαθιά στο δέρμα. Η σύνθεση του κελύφους των λιποσωμάτων είναι παρόμοια με τις μεμβράνες των επιδερμικών κυττάρων, επομένως τα καλλυντικά στοιχεία που περικλείονται στα λιποσώματα λειτουργούν σε κυτταρικό επίπεδο. Τα λιποσώματα χρησιμοποιούνται επίσης ως ανεξάρτητο συστατικό για την αποκατάσταση του λιπιδικού φραγμού του δέρματος.

5 τύποι κεραμιδίων που περικλείονται σε λιποσώματα ενισχύουν τις λειτουργίες φραγμού του δέρματος, αποκαθιστούν το δέρμα, ομαλοποιούν την κατάσταση του ευαίσθητου, ξηρού και ατοπικού δέρματος. Αυξάνει την προστασία από επιθετικούς ερεθιστικούς παράγοντες όπως επιφανειοδραστικές ουσίες, ηλιακό φως, οξειδωτικό στρες κ.λπ. Αποτρέψτε την διαεπιδερμική απώλεια υγρασίας. Ενισχύει την αντίσταση του ευαίσθητου δέρματος σε ερεθιστικούς παράγοντες. Αποκαθιστά τις κατεστραμμένες περιοχές του δέρματος (έγκαυμα, ξηρότητα, ξηρότητα, χημικά εγκαύματα κ.λπ.). Εξομαλύνει τις ρυτίδες, ενυδατώνει και ομαλοποιεί την κατάσταση της γήρανσης του δέρματος.

Το εκχύλισμα ρυζιού που έχει υποστεί ζύμωση κάνει την επιδερμίδα λεία, απαλή και μεταξένια. Ενυδατώνει το δέρμα, ενεργοποιεί τις μεταβολικές διεργασίες και λειαίνει τις ρυτίδες. Αποκαθιστά, θρέφει το δέρμα, προλαμβάνει την εμφάνιση ρυτίδων. Το εκχύλισμα ρυζιού εμπλουτισμένο με αμινοξέα και μέταλλα τροφοδοτεί το δέρμα με τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται και ενισχύει τον προστατευτικό φραγμό.

Το έλαιο σπόρων Baobab ενεργοποιεί τις διαδικασίες ενυδάτωσης και βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας στα βαθιά στρώματα της επιδερμίδας, αποτρέπει την αφυδάτωση, κάνει το δέρμα σφριγηλό και εύκαμπτο.

Το εκχύλισμα καμέλιας έχει ενυδατική και καταπραϋντική δράση, μειώνει την απώλεια της επιδερμικής υγρασίας και αποκαθιστά το αφυδατωμένο δέρμα, διεγείρει το σχηματισμό προκολλαγόνου, αυξάνοντας έτσι τη δύναμη και την ελαστικότητα του δέρματος, λειαίνει το δέρμα. Ταυτόχρονα, το εκχύλισμα προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες, επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης των κυττάρων.

Το εκχύλισμα φλούδας μανταρινιού βελτιώνει την υφή και τον τόνο του δέρματος, συσφίγγει τους πόρους και ρυθμίζει τη δραστηριότητα των σμηγματογόνων αδένων.

Κωδικός:16552
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
  • Λοσιόν
  • K-BEAUTY
  • Step 3-> Toner
  • BLACK FRIDAY

Περισσότερες πληροφορίες

Brand

Medi-Peel

Συστατικά

<p>Yeast/xylinum/fermented black tea (70%), purified water, cetyl ethylhexanoate, hydrogenated poly(C6-14 olefin), 1,2-hexanediol, niacinamide, propanediol, glycerin, butylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Decyl Glucoside, Carbomer, Yeast/Rice Bran Fermentation, Baobab Seed Oil, Hydrogenated Lecithin, Camellia Flower Extract, Tangerine Peel Extract, Madecassoside, Tetra Aminobutyroylvalylaminobutyric urea trifluoroacetate, Ceramide NP, Ceramide NS, Ceramide AS, Ceramide OP, Ceramide AP, sodium hyaluronate (500 ppm), hydrolyzed glycosaminoglycan (5.52 ppb), sodium hyaluronate crosspolymer (1 ppb), hydrolyzed hyaluronic acid (0.52 ppb), hydroxypropyltrimonium hyaluronate (0.1125 ppb), hyaluronic acid (0.01 ppb), Sodium Acetylated Hyaluronate (0.002 ppb), Damask Rose Flower Water, Pear Extract, Peach Extract, Common Jasmine Flower Water, Pine Leaf/Stem Extract, Melon Extract, Tocopheryl Acetate, CyanoCobalamin, Caprylyl Glycol, Magnesium Chloride, Benzyl Glycol, Polysorbate 60, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Caramel, Pentylene Glycol</p>

Οδηγίες Χρήσης

<p>Ανακινήστε το τόνερ πριν από τη χρήση. Εφαρμόστε σε καθαρό πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ με απαλές κινήσεις μασάζ. Για να αυξήσετε το αποτέλεσμα, εφαρμόστε το παρασκεύασμα σε πολλές στρώσεις.</p>

Αξιολογήσεις

Share your thoughts with other customers

Αξιολογείτε:

Medi-Peel Hyal Kombucha Tea-Tox Toner 150ml
Newsletter