Fito+ 24ωρη Ολιστική Φυτική Κρέμα Προσώπου Και Λαιμού 50ml & Δώρο Κρέμα Ματιών 10ml

Αναμένεται
SKU
5206246456716promo
Κωδικός:5219
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
  • Κρέμα Ματιών

Η Ολιστική σειρά παρέχει μια ολοκληρωμένη φροντίδα στην επιδερμίδα σας!

Κωδικός:5219

Λεπτομέρειες

Η 24ωρη Ολιστική φυτική κρέμα προσώπου και λαιμού περιέχει το φυτικό βιοδραστικό Pulpactyl (από ολιγοσακχαρίτες αψιθιάς) που διεγείρει τη σύνθεση του PPAR-y, ενός παράγοντα μεταγραφής που εμπλέκεται στο πρόγραμμα διαφοροποίησης των λιπωδών κυττάρων. Έτσι αυξάνει την πυκνότητα του λιπωδούς ιστού και καθιστά την επιδερμίδα υγιή και ανθεκτική. Ταυτόχρονα ενισχύετε η παραγωγή ινών ελαστίνης και κολλαγόνου, ενώ αυξάνετε ο ρυθμός απομάκρυνσης των νεκρών κυττάρων.

Τα εκχυλίσματα από καλέντουλα, δενδρολίβανο, υπέρικο και δίκταμο με τεχνολογία διείσδυσης στα μόρια του υαλουρονικού από την FITO+ εισχωρούν βαθιά, δρουν από μέσα προς τα έξω κσι προσφέρουν ολιστικό(ολοκληρωμένο) αποτ24ωρη Ολιστική φυτική κρέμα προσώπου και λαιμούέλεσμα στην επιδερμίδα.

ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤA

Η εταιρεία FITO+ είναι μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία, δημιούργημα Ελλήνων φαρμακοποιών και βοτανολόγων. Δραστηριοποιείται στην παραγωγή φυσικών προϊόντων με βότανα, κυρίως της Ελληνικής γης.

Μελετώντας την Ελληνική χλωρίδα, παλιές παραδοσιακές συνταγές (κυρίως ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΦΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ) αλλά και σύγχρονες τάσεις δημιουργούμε προϊόντα μοναδικής αποτελεσματικότητας. 

Η ποιότητα και η περιεκτικότητα των φυτικών εκχυλισμάτων, των αιθέριων ελαίων αλλά και των άλλων δραστικών ουσιών εξασφαλίζει το μέγιστο αποτέλεσμα. 

Αποφεύγεται η χρήση αλλεργιογόνων και σκληρών συντηρητικών, ώστε τα προϊόντα να είναι φιλικά στον καταναλωτή. 


 

Κωδικός:5219
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
  • Κρέμα Ματιών

Περισσότερες πληροφορίες

Brand

Fito+

Σύμπτωμα

Αντιγήρανση

Συστατικά

<p><span style="text-decoration: underline;">Ολιστική Φυτική Κρέμα Προσώπου Και Λαιμού</span>: Pulpactyl, Υαλουρονικό, Εκχυλίσματα από καλέντουλα, Δενδρολίβανο, Υπέρικο, Δίκταμο, Πανθενόλη, Βιταμίνες Α, Ε, F, B5, Βιοτίνη, Ινοσιτόλη</p> <p><span style="text-decoration: underline;">Ολιστική φυτική κρέμα ματιών</span>: φυτικό βιοδραστικό pulpactyl, υαλουρονικό, εκχυλίσματα από χαμομήλι, αγγούρι, φασκόμηλο, πανθενόλη, βιταμίνες A, E, F, B5, βιοτίνη και ινοσιτόλη.</p>

Οδηγίες Χρήσης

<p>Καθημερινά πρωί ή/και βράδυ, απλώστε τη σε καθαρή επιδερμίδα</p>

Αξιολογήσεις

Share your thoughts with other customers

Αξιολογείτε:

Fito+ 24ωρη Ολιστική Φυτική Κρέμα Προσώπου Και Λαιμού 50ml & Δώρο Κρέμα Ματιών 10ml
Newsletter