Hidehere Hyaluronic Κρέμα Προσώπου με Υαλουρονικό Οξύ & Σύμπλεγμα Πεπτιδίων 25ml

Αναμένεται
SKU
8809735550260
Κωδικός:16639
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
  • Κρέμες Προσώπου
  • K-BEAUTY
  • Step 8-> Moisturizer
  • BLACK FRIDAY

Ενυδατώνει/Φροντίζει την επιδερμίδα/Φωτίζει το θαμπό δέρμα

Κωδικός:16639

Λεπτομέρειες

Το HIDEHERE Skin Care βασίζεται σε βασικά συστατικά όπως κολλαγόνο, υαλουρονικό οξύ και βιταμίνες και τέσσερα κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας συστατικά. Επιπλέον, κάθε προϊόν περιέχει περισσότερα από 5 είδη φυσικών φυτικών συστατικών.

Όλα τα προϊόντα αποτελούνται από λειτουργικά προϊόντα όπως λευκαντικά, βελτίωσης ρυτίδων και προστασίας UV. Η HIDEHERE θα ήθελε να προσφέρει ευχαρίστηση σε πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο με λογικές τιμές, ή φθηνή τιμή, για καλύτερα προϊόντα με μόνο επένδυση για ποιότητα αντί για περιττές προσποιήσεις.

Το HIDEHERE με το καινοτόμο σακουλάκι με στόμιο, αποφεύγοντας τα δοχεία καλλυντικών που δεν είναι πραγματικά σημαντικά για να διατηρήσουν ανέπαφα τα καλά οργανωμένα συστατικά, με αυτό τον τρόπο μειώνει την τιμή των ακριβών καλλυντικών.

- Ευκολία: Με μικρό βάρος και χύμα συσκευασία, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως καθημερινό προϊόν οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε, όπως έξοδοι, ταξίδια και υπαίθριες δραστηριότητες.

- Ασφάλεια: Πρόκειται για μια υγιεινή συσκευασία που διατηρεί τα λειτουργικά καλλυντικά σε βέλτιστη κατάσταση αποτρέποντας την οξείδωση λόγω επαφής με τον αέρα μετά το άνοιγμα.

- Οικονομική απόδοση: Πρόκειται για ένα καλλυντικό προϊόν σε λογικές τιμές που αφαιρείται από το γυάλινο ή πλαστικό δοχείο που καταλαμβάνει υψηλό ποσοστό της τιμής του καλλυντικού.

- Αισθητική: Ο διαισθητικός σχεδιασμός γραφικών και τα κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας υλικά φυσικής υφής παρέχουν φρεσκάδα στους καταναλωτές
βραβείο 2019 Good Design (Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Ενέργειας)

Κωδικός:16639
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
  • Κρέμες Προσώπου
  • K-BEAUTY
  • Step 8-> Moisturizer
  • BLACK FRIDAY

Περισσότερες πληροφορίες

Brand

HIDEHERE

Συστατικά

<h3><strong>Σύνθεση:</strong></h3> <p><strong>Σύμπλεγμα υαλουρονικού οξέως 10 ενεργών συστατικών</strong></p> <p>Υαλουρονικό οξύ χαμηλού μεσαίου και μεγάλου μοριακού βάρους 10 με ισχυρή κατακράτηση νερού, βοηθά στην ενυδάτωση του δέρματος για μεγάλο χρονικό διάστημα με πυκνή πολλαπλή υγρασία από το εσωτερικό προς το εξωτερικό του δέρματος.</p> <p><strong>3 πατενταρισμένα συστατικά</strong></p> <p>Ενισχύει το φραγμό του δέρματος και σχηματίζοντας έναν άμεσο φραγμό ενυδάτωσης για να αποκτήσετε ελαστικό δέρμα.</p> <p><strong>Prebiome:</strong></p> <p>Συστατικά για τη βελτίωση του δέρματος, συμπεριλαμβανομένου του εκχυλίσματος από φύλλα πικραλίδας. Τα βακτήρια γαλακτικού οξέος που λαμβάνονται από το άνθος της πικραλίδας και τον γαλακτοβάκιλλο βοηθούν στην ενίσχυση του δερματικού φραγμού.</p> <p><strong>Derma-Clera: </strong></p> <p>Η βάση του εκχυλίσματος cynanchum atratum βοηθά στην καταπράυνση του στρες του δέρματος που προκαλείται από εξωτερικά ερεθίσματα και βοηθά στην αποκατάσταση της κατάστασής του.</p> <p><strong>Leontopodium Alpinum Callus Culture Extract:</strong></p> <p>Σχηματίζει ένα ενυδατικό φιλμ στο δέρμα και βοηθά στη βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος.</p> <p><strong>Σύμπλεγμα 5 πεπτιδίων:</strong></p> <p>Μειώνει τις ρυτίδες και διατηρεί την ελαστικότητα του δέρματος μαλακώνοντας λειτουργικά το δέρμα.</p>

Οδηγίες Χρήσης

<p>Εφαρμόστε ομοιόμορφα σε ολόκληρο το πρόσωπο για να διατηρήσετε υγιές, ενυδατωμένο δέρμα.</p>

Αξιολογήσεις

Share your thoughts with other customers

Αξιολογείτε:

Hidehere Hyaluronic Κρέμα Προσώπου με Υαλουρονικό Οξύ & Σύμπλεγμα Πεπτιδίων 25ml
Newsletter