Benecos Πούδρα Σε Σκόνη Medium Beige 10g

Σε απόθεμα
SKU
4260198090658
Κωδικός:1831
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • ΜΑΚΙΓΙΑΖ
  • Πούδρα

Καλύπτουν τις ατέλειες και προσδίδουν ομοιόμορφη υφή στην επιδερμίδα, αφήνοντας το δέρμα λαμπερό και απαλό.

Κωδικός:1831
Special Price 6,75 € Regular Price 7,50 €

Λεπτομέρειες

Τα συστατικά από ορυκτά που συνθέτουν τις πούδρες σε σκόνη της Benecos καλύπτουν τις ατέλειες και προσδίδουν ομοιόμορφη υφή στην επιδερμίδα, αφήνοντας το δέρμα λαμπερό και απαλό. Ο θεραπευτικός πηλός που περιέχουν βοηθά στην απομάκρυνση της λιπαρότητας, προλαμβάνει τους ερεθισμούς και δίνει στο δέρμα μία ματ απόχρωση. Οι πούδρες σε σκόνη της Benecos είναι ιδανικές για μικτές και λιπαρές επιδερμίδες. Διαθέσιμες σε 4 αποχρώσεις.

Η εταιρεία Benecos κατασκευάζει καλλυντικά που είναι φτιαγμένα όπως και το σώμα: φυσικά! Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι τα καλλυντικά της να έχουν παρόμοια σύσταση με τις φυσικές ιδιότητες των σμηγματογόνων παραγόντων του δέρματος. Είναι φιλικά προς το δέρμα και συμβάλουν στη δημιουργία της φυσικής προστατευτικής μεμβράνης του. Όλα τα προϊόντα είναι βιοδιασπώμενα και κατασκευάζονται με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος και τη διατήρηση των φυσικών πόρων. Τα προϊόντα της Benecos κατασκευάζονται χωρίς να πραγματοποιούνται δοκιμές σε ζώα.

Κωδικός:1831
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • ΜΑΚΙΓΙΑΖ
  • Πούδρα

Περισσότερες πληροφορίες

Brand

Benecos

Συστατικά

<div>Συστατικά INCI:</div> <div>MICA, KAOLIN, ZEA MAYS (CORN) STARCH*, SILICA, ZINC STEARATE, GLYCERYL CAPRYLATE, TOCOPHEROL, PARFUM (FRAGRANCE), ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL*, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL*, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT* (MAY CONTAIN +/- CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 7749))<br /><br />*συστατικά από βιολογικές καλλιέργειες</div> <div> Οι αποχρώσεις μπορεί να ποικίλουν ανάλογα με την ανάλυση της οθόνης σας.</div> <div> </div>

Οδηγίες Χρήσης

<div>Σημείωση: Το σφουγγαράκι μπορεί να πλυθεί στους 40 βαθμούς στο πλυντήριο.</div>

Χρώμα

Medium Beige

Αξιολογήσεις

Share your thoughts with other customers

Αξιολογείτε:

Benecos Πούδρα Σε Σκόνη Medium Beige 10g
Newsletter