Frezyderm Baby Hydra Milk 200ml

Αναμένεται
SKU
5202888101090
Κωδικός:261
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΜΑΜΑ-ΠΑΙΔΙ
  • ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΩΡΟΥ
  • Ενυδάτωση
  • ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΑΙΔΙΟΥ
  • Ενυδάτωση

Ενυδατικό γαλάκτωμα προσώπου - σώματος.  Κατάλληλο για το ξηρό, ερεθισμένο και ευαίσθητο δέρμα

 

Κωδικός:261

Λεπτομέρειες

Ενυδατικό γαλάκτωμα κατάλληλο για το ξηρό, ερεθισμένο και ευαίσθητο δέρμα. Με φυσιολογικούς ενυδατικούς παράγοντες για πλούσια και σε βάθος ενυδάτωση του δέρματος. Περιποιείται και μαλακώνει το δερματάκι του μωρού και προλαμβάνει την αφυδάτωση και την ξηροδερμία. Εμπλουτισμένο με πρωτεΐνες σιταριού για την ενίσχυση του υδρολιπιδικού μανδύα, που αφήνει ένα λεπτό στρώμα υδρολιπιδικής ισορροπίας για την προστασία της επιδερμίδας από ερεθισμούς. Παράλληλα, περιέχει εκχύλισμα χαμομηλιού για αντιφλογιστική και αντιερεθιστική δράση και αντιφλογιστικά συστατικά με επουλωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες.

Οφθαλμολογικά και Δερματολογικά Ελεγμένο

Η βρεφική επιδερμίδα δεν έχει αναπτυχθεί πλήρως, είναι πέντε φορές πιο λεπτή από εκείνη ενός ενήλικα, έχει μεγάλη απορροφητικότητα και δεν έχει μηχανισμούς αποτοξίνωσης. Το σμήγμα και ο ιδρώτας παράγονται ακανόνιστα και σε μικρή ποσότητα, γι’ αυτό και υπάρχει αυξημένη ευαισθησία στις κλιματικές αλλαγές.

Η ανωριμότητα των αμυντικών μηχανισμών το κάνει ευάλωτο στις μικροβιακές μολύνσεις και το αφήνει σχεδόν ανυπεράσπιστο κάτω από τον ήλιο.

Οι ιδιαίτερες συνθήκες, όπως για παράδειγμα η χρήση πάνας και οι συχνοί καθαρισμοί, κάνουν το δέρμα του βρέφους ιδιαίτερα εύθραυστο και επομένως πολύ απαιτητικό για σωστή φροντίδα.Η καθημερινή υγιεινή στοχεύει στον αποτελεσματικό καθαρισμό από τους ρύπους, χωρίς να "πληγωθεί" ο δερματικός φραγμός και δεν πρέπει να επηρεάζει τη φυσιολογική χλωρίδα.

Τα προϊόντα περιποίησης στοχεύουν στην ενίσχυση του δερματικού φραγμού, τη διατήρηση της ενυδάτωσης, τη μείωση της υγρασίας στις πτυχές, τη μείωση των τριβών και την προστασία από εξωτερικές επιθέσεις (ρύπανση, ήλιος, κρύο, μικρόβια).

Η Baby Line της FREZYDERM είναι μια ολοκληρωμένη σειρά δερμοκαλλυντικών προϊόντων βρεφικής περιποίησης, η οποία:
> σέβεται τη φυσιολογία της βρεφικής επιδερμίδας και
> περιέχει πρώτες ύλες φαρμακευτικής καθαρότητας με μελέτες ασφάλειας και αποτελεσματικότητας

Τα κύρια συστατικά της σειράς είναι:
√ χαμομήλι με άριστες καταπραϋντικές και αντιερεθιστικές ιδιότητες, που μειώνει τις φλεγμονές και την ερυθρότητα
√ πρωτεΐνες σίτου, γνωστές για τη μαλακτική και ενυδατική δράση τους
√ χωρίς χρώμα
√ χωρίς οινόπνευμα και
√ χωρίς συντηρητικά Parabens

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/CTt_ctYCaw0" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Κωδικός:261
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΜΑΜΑ-ΠΑΙΔΙ
  • ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΩΡΟΥ
  • Ενυδάτωση
  • ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΑΙΔΙΟΥ
  • Ενυδάτωση

Περισσότερες πληροφορίες

Brand

Frezyderm

Σύμπτωμα

Ενυδάτωση

Συστατικά

<p>Εκχύλισμα χαμομηλιού: Αντιφλογιστική, αντιερεθιστική δράση<br />Πρωτεΐνες σίτου: Ενίσχυση υδρολιπιδικού μανδύα<br />Αντιφλογιστικά συστατικά: Επουλωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες</p>

Οδηγίες Χρήσης

<p>Καθημερινά, σε καθαρό και στεγνό δέρμα. Απλώνεται με απαλές κυκλικές κινήσεις στο δερματάκι του μωρού, μέχρι να απορροφηθεί. Είναι ιδανικό για το βρεφικό μασάζ.<br /><br /><u>Πληροφορία:</u> Το καλοκαίρι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν After Sun προϊόν.</p>

Αξιολογήσεις

Share your thoughts with other customers

Αξιολογείτε:

Frezyderm Baby Hydra Milk 200ml
Newsletter