Natracare Μωρομάντηλα 50τμx

Αναμένεται
SKU
782126200112
Κωδικός:1790
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΜΑΜΑ-ΠΑΙΔΙ
  • ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΩΡΟΥ
  • Μαντηλάκια
Με υπέροχο άρωμα που ξετρελαίνει τους μικρούς μας φίλους. Ιδανικός καθαρισμός για κάθε αλλαγή πάνας.
Κωδικός:1790

Λεπτομέρειες

Προϊόντα Γυναικείας Υγιεινής Natracare

Τα προϊόντα της Natracare παράγονται με υπευθυνότητα, κάνοντας χρήση μόνο βιοδιασπώμενων και ανανεώσιμων πηγών κυτταρίνης, εξασφαλίζοντάς σας με άνετα, υψηλής ποιότητας προϊόντα, τα οποία δεν περιέχουν πλαστικά.

Χρησιμοποιώντας μόνο πιστοποιημένο βιολογικό βαμβάκι και συστατικά κυτταρίνης απαλλαγμένα από χλώριο, υπόσχεται ότι επιλέγοντας τα προϊόντα της υιοθετείτε θετική στάση ενάντια στον καρκίνο που προκαλούν τα εντομοκτόνα, τα φυτοφάρμακα και οι διοξίνες.

Τα προϊόνταNatracareδεν περιέχουν παραβένες, βενζοϊκό νάτριο,SHG, χημικά, πρόσθετα, φαινοξυαιθανόλη ή φορμαλδεΰδες. Με μεγάλη φροντίδα για το δέρμα και το περιβάλλον, η εταιρεία επιλέγει τη χρήση βιολογικών και φυσικών φυτικών εκχυλισμάτων και συστατικών από βιολογικές καλλιέργειες.

ΗNatracareπιστεύει σε έναν ισορροπημένο οικολογικό τρόπο ζωής. Hπροστασία της Γης είναι η πρώτη της ευθύνη, επιλέγοντας υλικά με την ελάχιστη επιβάρυνση. Παράλληλα, εφαρμόζει ανάλυση πλήρους κύκλου ζωής από τις πρώτες ύλες έως το τελικό προϊόν, ώστε να εξασφαλισθεί ότι έχει κάνει το καλύτερο για εσάς και το περιβάλλον.


Η τελευταία έρευνα που διεξήχθη από τονEthical Company Organisationφανερώνει πόσο ισχυρή είναι η ηθική δέσμευση κάθε εταιρείας που δραστηριοποιείται στην παραγωγή προϊόντων γυναικείας υγιεινής. Η Natracare λαμβάνει την πρώτη θέση και την υψηλότερη βαθμολογία στην αξιολόγηση που πραγματοποιήθηκε

Τα πιστοποιημένα μωρομάντηλα της Natracare από 100% βιολογικό βαμβάκι με βιολογικά έλαια βερίκοκου και χαμομήλι, είναι ειδικά κατασκευασμένα ώστε να μην προκαλούν ερεθισμούς στο ευαίσθητο δέρμα των βρεφών. Είναι εντελώς απαλλαγμένα από παραβένες, συνθετικά συντηρητικά και χλώριο, για απόλυτα ασφαλή και αγνή φροντίδα. Με υπέροχο άρωμα που ξετρελαίνει τους μικρούς μας φίλους. Ιδανικός καθαρισμός για κάθε αλλαγή πάνας. Κατάλληλα και για το πρόσωπο. Ιδανική λύση ντεμακιζιάζ για τους μεγάλους.

Τα μωρομάντηλα Natracare βραβεύθηκαν ως τα καλύτερα προϊόντα βρεφικής υγιεινής το έτος 2007, από την Best Eco-Friendly TIPPS.

Κωδικός:1790
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΜΑΜΑ-ΠΑΙΔΙ
  • ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΩΡΟΥ
  • Μαντηλάκια

Περισσότερες πληροφορίες

Brand

Natracare

Σύμπτωμα

Καθαρισμός

Συστατικά

<p>100% βιολογικό βαμβάκι με βιολογικά έλαια βερίκοκου και χαμομήλι.</p> <p>Δεν περιέχουν παραβένες, βενζοϊκό νάτριο, SHG, χημικά, πρόσθετα, φαινοξυαιθανόλη ή φορμαλδεΰδες.</p>

Οδηγίες Χρήσης

<p>Ιδανικός καθαρισμός για κάθε αλλαγή πάνας.</p>

Αξιολογήσεις

Share your thoughts with other customers

Αξιολογείτε:

Natracare Μωρομάντηλα 50τμx
Newsletter