Frezyderm Baby Shampoo 200ml & ΔΩΡΟ Επιπλέον Ποσότητα 100ml

Σε απόθεμα
SKU
5202888221248
Κωδικός:266
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΜΑΜΑ-ΠΑΙΔΙ
  • ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΩΡΟΥ
  • Σαμπουάν

Απαλό σαμπουάν για το καθημερινό λούσιμο των βρεφών

Κωδικός:266
Special Price 10,30 € Regular Price 14,68 €

Λεπτομέρειες

Απαλό σαμπουάν για το καθημερινό λούσιμο βρεφών ή/και παιδιών με συστατικά που έχουν αντιερεθιστική δράση και Ph=7,1 (συμβατό με το δάκρυ του βρέφους) για να μην τσούζει τα μάτια.
Περιέχει:

  • Ήπια επιφανειοδραστικά για καθαρισμό και περιποίηση
  • Εκχύλισμα χαμομηλιού για αντιφλογιστική και αντιερεθιστική δράση
  • Πρωτεΐνες σίτου, για την ενίσχυση της φυσικής δομής της τρίχας και την περιποίηση της επιδερμίδας

Δερματολογικά και Οφθαλμολογικά Ελεγμένο.
Χωρίς άρωμα και parabens.

Η βρεφική επιδερμίδα δεν έχει αναπτυχθεί πλήρως, είναι πέντε φορές πιο λεπτή από εκείνη ενός ενήλικα, έχει μεγάλη απορροφητικότητα και δεν έχει μηχανισμούς αποτοξίνωσης. Το σμήγμα και ο ιδρώτας παράγονται ακανόνιστα και σε μικρή ποσότητα, γι’ αυτό και υπάρχει αυξημένη ευαισθησία στις κλιματικές αλλαγές.

Η ανωριμότητα των αμυντικών μηχανισμών το κάνει ευάλωτο στις μικροβιακές μολύνσεις και το αφήνει σχεδόν ανυπεράσπιστο κάτω από τον ήλιο.

Οι ιδιαίτερες συνθήκες, όπως για παράδειγμα η χρήση πάνας και οι συχνοί καθαρισμοί, κάνουν το δέρμα του βρέφους ιδιαίτερα εύθραυστο και επομένως πολύ απαιτητικό για σωστή φροντίδα.Η καθημερινή υγιεινή στοχεύει στον αποτελεσματικό καθαρισμό από τους ρύπους, χωρίς να "πληγωθεί" ο δερματικός φραγμός και δεν πρέπει να επηρεάζει τη φυσιολογική χλωρίδα.

Τα προϊόντα περιποίησης στοχεύουν στην ενίσχυση του δερματικού φραγμού, τη διατήρηση της ενυδάτωσης, τη μείωση της υγρασίας στις πτυχές, τη μείωση των τριβών και την προστασία από εξωτερικές επιθέσεις (ρύπανση, ήλιος, κρύο, μικρόβια).

ΗBaby Lineτης FREZYDERM είναι μια ολοκληρωμένη σειρά δερμοκαλλυντικών προϊόντων βρεφικής περιποίησης, η οποία:
> σέβεται τη φυσιολογία της βρεφικής επιδερμίδας και
> περιέχει πρώτες ύλες φαρμακευτικής καθαρότητας με μελέτες ασφάλειας και αποτελεσματικότητας

Τα κύρια συστατικά της σειράς είναι:
√ χαμομήλι με άριστες καταπραϋντικές και αντιερεθιστικές ιδιότητες, που μειώνει τις φλεγμονές και την ερυθρότητα
√ πρωτεΐνες σίτου, γνωστές για τη μαλακτική και ενυδατική δράση τους
√ χωρίς χρώμα
√ χωρίς οινόπνευμα και
√ χωρίς συντηρητικά Parabens

 

Κωδικός:266
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΜΑΜΑ-ΠΑΙΔΙ
  • ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΩΡΟΥ
  • Σαμπουάν

Περισσότερες πληροφορίες

Brand

Frezyderm

Σύμπτωμα

Καθαρισμός

Συστατικά

<p>Ήπια επιφανειοδραστικά: Καθαρισμός | Περιποίηση<br />Εκχύλισμα χαμομηλιού: Αντιφλογιστική και αντιερεθιστική δράση<br />Πρωτεΐνες σίτου: Ενίσχυση της φυσικής δομής της τρίχας | Περιποίηση της επιδερμίδας</p>

Οδηγίες Χρήσης

<p>Κρατώντας προσεκτικά το μωρό με το ένα χέρι, ρίξτε μια μικρή ποσότητα στο κεφαλάκι του και τρίψτε το πολύ απαλά. Καθαρίστε επίσης προσεκτικά τα αυτάκια και την περιοχή πίσω από αυτά καθώς και το λαιμό. Ξεπλύνετε με χαμηλή ροή νερού είτε κάτω από τη βρύση είτε ρίχνοντας νερό με το χέρι σας.<br /><br /><u>Χρήσιμη Πληροφορία:</u> Για το κεφαλάκι του βρέφους πρέπει να χρησιμοποιούμε ένα απαλό σαμπουάν, και όχι ένα προϊόν για σώμα και μαλλιά, καθώς θα έχει λιγότερες μαλακτικές ιδιότητες από αυτές του αφρόλουτρου, για να μην επιβαρύνει το τριχωτό αλλά να προσφέρει περισσότερη ενυδάτωση στην τρίχα.<br /><br />Προϊόντα 2 σε 1 για τα μαλλιά και το σώμα δεν ενδείκνυνται διότι οι ανάγκες περιποίησης του τριχωτού και των μαλλιών είναι διαφορετικές από αυτές τις επιδερμίδας του σώματος.</p> <p> </p>

Αξιολογήσεις

Share your thoughts with other customers

Αξιολογείτε:

Frezyderm Baby Shampoo 200ml & ΔΩΡΟ Επιπλέον Ποσότητα 100ml
Newsletter