Frezyderm Baby Liquid Talc 150ml

Σε απόθεμα
SKU
5202888101106
Κωδικός:262
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΜΑΜΑ-ΠΑΙΔΙ
  • ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΩΡΟΥ
  • Ενυδάτωση
  • Αλλαγή Πάνας-Ερεθισμοί

Κρέμα talc για την περιποίηση της βρεθικής επιδερμίδας.

Κωδικός:262
Special Price 10,30 € Regular Price 14,68 €

Λεπτομέρειες

Κρέμα talc για την περιποίηση της βρεφικής επιδερμίδας. Σε αντίθεση με τα κοινά talc σε σκόνη, εφαρμόζεται με ακρίβεια στην επιθυμητή περιοχή χωρίς να αιωρούνται κόκκοι πούδρας, που ενδεχομένως να επικαθίσουν στους πνεύμονες και να επιβαρύνουν το αναπνευστικό του βρέφους. Επιπλέον, αποφεύγεται η εισχώρηση των κόκκων στο ουροποιητικό σύστημα, κατά τη χρήση στην μηρογεννητική περιοχή, που μπορεί να προκαλέσει λοιμώξεις.

Περιέχει ταλκ φαρμακευτικής καθαρότητας που προσροφά την επιφανειακή υγρασία και αφήνει ένα λεπτό στρώμα προστασίας της επιδερμίδας από την επαφή με ερεθιστικούς παράγοντες. Είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα χαμομηλιού και χαμομηλέλαιο για επούλωση και ανακούφιση από τη φλόγωση και τους ερεθισμούς. Επίσης, οι πρωτεΐνες από σιτάρι, που περιέχει, ενυδατώνουν, μαλακώνουν και ενισχύουν τον υδρολιπιδικό μανδύα τους βρεφικού δέρματος.

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ:
| Βρέφη
| Ενήλικες, σε περιπτώσεις κατάκλισης, για την προστασία ερεθισμών που προκαλούνται από τα εσώρουχα (στηθόδεσμος) αλλά και για την αντιμετώπιση της έντονης εφίδρωσης

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/19Bt4G7YvqU" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Η βρεφική επιδερμίδα δεν έχει αναπτυχθεί πλήρως, είναι πέντε φορές πιο λεπτή από εκείνη ενός ενήλικα, έχει μεγάλη απορροφητικότητα και δεν έχει μηχανισμούς αποτοξίνωσης. Το σμήγμα και ο ιδρώτας παράγονται ακανόνιστα και σε μικρή ποσότητα, γι’ αυτό και υπάρχει αυξημένη ευαισθησία στις κλιματικές αλλαγές.

Η ανωριμότητα των αμυντικών μηχανισμών το κάνει ευάλωτο στις μικροβιακές μολύνσεις και το αφήνει σχεδόν ανυπεράσπιστο κάτω από τον ήλιο.

Οι ιδιαίτερες συνθήκες, όπως για παράδειγμα η χρήση πάνας και οι συχνοί καθαρισμοί, κάνουν το δέρμα του βρέφους ιδιαίτερα εύθραυστο και επομένως πολύ απαιτητικό για σωστή φροντίδα.Η καθημερινή υγιεινή στοχεύει στον αποτελεσματικό καθαρισμό από τους ρύπους, χωρίς να "πληγωθεί" ο δερματικός φραγμός και δεν πρέπει να επηρεάζει τη φυσιολογική χλωρίδα.

Τα προϊόντα περιποίησης στοχεύουν στην ενίσχυση του δερματικού φραγμού, τη διατήρηση της ενυδάτωσης, τη μείωση της υγρασίας στις πτυχές, τη μείωση των τριβών και την προστασία από εξωτερικές επιθέσεις (ρύπανση, ήλιος, κρύο, μικρόβια).

ΗBaby Lineτης FREZYDERM είναι μια ολοκληρωμένη σειρά δερμοκαλλυντικών προϊόντων βρεφικής περιποίησης, η οποία:
> σέβεται τη φυσιολογία της βρεφικής επιδερμίδας και
> περιέχει πρώτες ύλες φαρμακευτικής καθαρότητας με μελέτες ασφάλειας και αποτελεσματικότητας

Τα κύρια συστατικά της σειράς είναι:
√ χαμομήλι με άριστες καταπραϋντικές και αντιερεθιστικές ιδιότητες, που μειώνει τις φλεγμονές και την ερυθρότητα
√ πρωτεΐνες σίτου, γνωστές για τη μαλακτική και ενυδατική δράση τους
√ χωρίς χρώμα
√ χωρίς οινόπνευμα και
√ χωρίς συντηρητικά Parabens

 

 

Κωδικός:262
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΜΑΜΑ-ΠΑΙΔΙ
  • ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΩΡΟΥ
  • Ενυδάτωση
  • Αλλαγή Πάνας-Ερεθισμοί

Περισσότερες πληροφορίες

Brand

Frezyderm

Σύμπτωμα

Ενυδάτωση

Συστατικά

<p>Ταλκ φαρμακευτικής καθαρότητας: Απορρόφηση της επιφανειακής υγρασίας | Προστασία της επιδερμίδας από την επαφή με ερεθιστικούς παράγοντες<br />Εκχύλισμα χαμομηλιού: Αντιφλογιστική και αντιερεθιστική δράση<br />Χαμομηλέλαιο: Επουλωτική, αντιφλογιστική δράση<br />Πρωτεΐνες σίτου: Ενίσχυση του υδρολιπιδικού μανδύα με μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες</p>

Οδηγίες Χρήσης

<p>Απλώνεται σε καθαρό και στεγνό δέρμα σε όλο το σώμα, δίνοντας έμφαση στη μηρογεννητική περιοχή και στις πτυχώσεις. </p>

Αξιολογήσεις

Share your thoughts with other customers

Αξιολογείτε:

Frezyderm Baby Liquid Talc 150ml
Newsletter