Mustela Emollient Cream - Μαλακτική Κρέμα για Ατοπικό Δέρμα 200ml

Αναμένεται
SKU
3504105033521
Κωδικός:12568
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΜΑΜΑ-ΠΑΙΔΙ
  • ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΩΡΟΥ
  • Ατοπικό Δέρμα

Η Μαλακτική Kρέμα, Mustela Stelatopia Emollient Cream,με φόρμουλα χωρίς άρωμα και πλούσια υφή που διεισδύει άμεσα στο δέρμα των μωρών και των παιδιών.

Κωδικός:12568

Λεπτομέρειες

Η Μαλακτική Kρέμα, Mustela Stelatopia Emollient Cream,με φόρμουλα χωρίς άρωμα και πλούσια υφή που διεισδύει άμεσα στο δέρμα των μωρών* και των παιδιών.
Το βασικό ενεργό συστατικό είναι το πατενταρισμένο εκχύλισμα ηλιανθελαίου (sunflower oil Distillate) που προσφέρει ενυδάτωση με αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας, μειώνει τους ερεθισμούς και καταπραΰνει το αίσθημα κνησμού του δέρματος. Επιπλέον, βοηθά στην επανόρθωση του δερματικού φραγμού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πρόσωπο και σώμα, από την πρώτη ημέρα της γέννησης. 


*Νεογνά που βγήκαν από τη Νεογνική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Κωδικός:12568
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΜΑΜΑ-ΠΑΙΔΙ
  • ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΩΡΟΥ
  • Ατοπικό Δέρμα

Περισσότερες πληροφορίες

Brand

Mustela

Σύμπτωμα

Ατοπική δερματίτιδα

Συστατικά

<p>AQUA / WATER / EAU, GLYCERIN, PETROLATUM, CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, SUCROSE DISTEARATE, DEXTRIN, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER)<br />SEED OIL UNSAPONIFIABLES, PRUNUS DOMESTICA SEED EXTRACT, 1,2-HEXANEDIOL, CANDELILLA CERA / EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX / CIRE DE CANDELILLA, SQUALANE, SUCROSE<br />STEARATE, GLYCERYL CAPRYLATE, XANTHAN GUM, GLUCOSE, SORBITOL, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) FRUIT EXTRACT, CERAMIDE NP, PHYTOSPHINGOSINE.</p> <p>Περιέχει 89% συστατικά φυσικής προέλευσης. Το υπόλοιπο 11% χρησιμοποιείται για να εξασφαλίσει μια ευχάριστη υφή όπως και τη μακροχρόνια προστασία της φόρμουλας, ενώ παράλληλα διασφαλίζει την απαραίτητη απαλότητα και αποτελεσματικότητα της φόρμουλας στο ευαίσθητο δέρμα.</p>

Οδηγίες Χρήσης

<p>Καμία σπατάλη: Το εύχρηστο σωληνάριο με τη δοσομετρική βαλβίδα, παρέχει τη σωστή ποσότητα Μαλακτικής Κρέμας για το σώμα και το πρόσωπο του μωρού.  </p> <p>Βήμα 1: Πιέστε το σωληνάριο και βάλτε την κρέμα στα χέρια σας.</p> <p>Βήμα 2: Εφαρμόστε το προϊόν δύο φορές την ημέρα, στο σώμα και το πρόσωπο του μωρού κάνοντας απαλό μασάζ.  </p> <p>Βήμα 3: Όποτε είναι εφικτό, αφήστε το προϊόν για λίγη ώρα στο δέρμα του μωρού, και επιτρέψτε στο μωρό σας να απολαύσει την ενυδατική αίσθηση πριν το ντύσετε. </p>

Αξιολογήσεις

Share your thoughts with other customers

Αξιολογείτε:

Mustela Emollient Cream - Μαλακτική Κρέμα για Ατοπικό Δέρμα 200ml
Newsletter