Brand
Frezyderm
Συστατικά
<p>Με άλευρο σίτου ολικής άλεσης και ολόκληρα φρέσκα φρούτα βιολογικής καλλιέργειας (μήλο, αχλάδι, μπανάνα) ενσωματωμένα στον καρπό του σιταριού με τη διαδικασία παραδοσιακού ζυμώματος.</p>
Οδηγίες Χρήσης
<p>Προσθέτετε σε μία κατσαρόλα 400 γρ. νερό και 40 γρ. (περίπου 4 κ.σ.) frezylac Τραχαχανάκης. Θερμαίνετε σε μέτρια φωτιά και ανακατεύετε συνεχώς για να μην κολλήσει. Το γεύμα είναι έτοιμο μόλις χυλώσει. (περίπου 5 λεπτά αφού ξεκινήσει ο βρασμός). Σερβίρετε και απολαμβάνετε τον τραχανά χλιαρό.<br />Εναλλακτική πρόταση σερβιρίσματος: στο έτοιμο γεύμα, αφού πρώτα κρυώσει, πρoσθέτουμε 60ml έτοιμου γάλακτος frezylac.<br /><br />Ιδανική βάση για την παρασκευή επιδορπίων όλης της οικογένειας με την προσθήκη γάλακτος, φρούτων, μελιού, κανέλας, ταχινιού κ.λπ.</p> <p>Μετά το άνοιγμα μίας σακούλας, το περιεχόμενο πρέπει να καταναλώνεται εντός 3 εβδομάδων.</p>