Natracare Μαντηλάκια Καθαρισμού Προσώπου (Ντεμακιγιάζ) 20τμχ

Αναμένεται
SKU
202
Κωδικός:1789
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
  • Καθαρισμός/Ντεμακιγιάζ
Το μαλακό αλλά ισχυρό βιολογικό βαμβακερό ύφασμα είναι απαλό, αλλά αποτελεσματικό, αφαιρώντας ακόμα και την αδιάβροχη μάσκαρα και κραγιόν.
Κωδικός:1789

Λεπτομέρειες

Προϊόντα Γυναικείας Υγιεινής Natracare

Τα προϊόντα τη ςNatracare παράγονται με υπευθυνότητα, κάνοντας χρήση μόνο βιοδιασπώμενων και ανανεώσιμων πηγών κυτταρίνης, εξασφαλίζοντάς σας με άνετα, υψηλής ποιότητας προϊόντα, τα οποία δεν περιέχουν πλαστικά.

Χρησιμοποιώντας μόνο πιστοποιημένο βιολογικό βαμβάκι και συστατικά κυτταρίνης απαλλαγμένα από χλώριο, υπόσχεται ότι επιλέγοντας τα προϊόντα της υιοθετείτε θετική στάση ενάντια στον καρκίνο που προκαλούν τα εντομοκτόνα, τα φυτοφάρμακα και οι διοξίνες.

Τα προϊόνταNatracareδεν περιέχουν παραβένες, βενζοϊκό νάτριο,SHG, χημικά, πρόσθετα, φαινοξυαιθανόλη ή φορμαλδεΰδες. Με μεγάλη φροντίδα για το δέρμα και το περιβάλλον, η εταιρεία επιλέγει τη χρήση βιολογικών και φυσικών φυτικών εκχυλισμάτων και συστατικών από βιολογικές καλλιέργειες.

ΗNatracareπιστεύει σε έναν ισορροπημένο οικολογικό τρόπο ζωής. Hπροστασία της Γης είναι η πρώτη της ευθύνη, επιλέγοντας υλικά με την ελάχιστη επιβάρυνση. Παράλληλα, εφαρμόζει ανάλυση πλήρους κύκλου ζωής από τις πρώτες ύλες έως το τελικό προϊόν, ώστε να εξασφαλισθεί ότι έχει κάνει το καλύτερο για εσάς και το περιβάλλον.


Η τελευταία έρευνα που διεξήχθη από τονEthical Company Organisationφανερώνει πόσο ισχυρή είναι η ηθική δέσμευση κάθε εταιρείας που δραστηριοποιείται στην παραγωγή προϊόντων γυναικείας υγιεινής. Η Natracare λαμβάνει την πρώτη θέση και την υψηλότερη βαθμολογία στην αξιολόγηση που πραγματοποιήθηκε

για ευαίσθητό δέρμα

Εμποτισμένα με τα βιολογικά αιθέρια έλαια αμυγδάλου, βερίκοκου και χαμομήλι, τα Μαντηλάκια Καθαρισμού Make-Up της Natracare αφήνουν το δέρμα σας ενυδατωμένο, καθαρίζοvτας και ανανεωνοντάς το με φυσικό τρόπο. Το μαλακό αλλά ισχυρό βιολογικό βαμβακερό ύφασμα είναι απαλό, αλλά αποτελεσματικό, αφαιρώντας ακόμα και την αδιάβροχη μάσκαρα και κραγιόν.

Πιστοποιημένο βιολογικό 100% αγνό βαμβάκι. Πιστοποίηση ICEA/IMO. Απαλό και δυνατό. Χωρίς χλωρίνη, παραβένες, SLS & αλκοόλη. Δεν δοκιμάζονται σε ζώα. Vegan.

Κωδικός:1789
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
  • Καθαρισμός/Ντεμακιγιάζ

Περισσότερες πληροφορίες

Brand

Natracare

Σύμπτωμα

Καθαρισμός

Συστατικά

<p>Τα προϊόντα Natracare δεν περιέχουν παραβένες, βενζοϊκό νάτριο, SHG, χημικά, πρόσθετα, φαινοξυαιθανόλη ή φορμαλδεΰδες.</p> <p>Εμποτισμένα με τα βιολογικά αιθέρια έλαια αμυγδάλου, βερίκοκου και χαμομήλι.</p> <p>Πιστοποιημένο βιολογικό 100% αγνό βαμβάκι. Πιστοποίηση ICEA/IMO. Απαλό και δυνατό. Χωρίς χλωρίνη, παραβένες, SLS & αλκοόλη. Δεν δοκιμάζονται σε ζώα. Vegan.</p>

Οδηγίες Χρήσης

<p>Αφαιρέστε απαλά τους ρύπους και τα υπολείμματα μακιγιάζ από την περιοχή του προσώπου και των ματιών.</p>

Αξιολογήσεις

Share your thoughts with other customers

Αξιολογείτε:

Natracare Μαντηλάκια Καθαρισμού Προσώπου (Ντεμακιγιάζ) 20τμχ
Newsletter