The Scottish Fine Soaps Grooming Σαπούνι Προσώπου & Γενειάδας 100g

Αναμένεται
SKU
5016365018128
Κωδικός:9627
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΑΝΔΡΑΣ
  • ΑΝΔΡΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ
  • Καθαρισμός Προσώπου

Το σαπούνι προσώπου & γενειάδας μας εγχέεται με νότες από μαύρο πιπέρι, κεχριμπάρι, σανταλόξυλο και Θαλάσσιο Ιπποφαές για μια εκλεπτυσμένη αρρενωπή μυρωδιά.

Κωδικός:9627

Λεπτομέρειες

Κρατήστε το πρόσωπό και το γένι σας σε κορυφαία κατάσταση με αυτό το καινούργιο σαπούνι πολλαπλών χρήσεων Thistle & Black Pepper, το οποίο παρασκευάζεται με εκχυλίσματα γάλατος γαϊδουράγκαθου για εξαιρετικά απαλό καθαρισμό. Το σαπούνι προσώπου & γενειάδας μας εγχέεται με νότες από μαύρο πιπέρι, κεχριμπάρι, σανταλόξυλο και Θαλάσσιο Ιπποφαές για μια εκλεπτυσμένη αρρενωπή μυρωδιά.

Thistle & Black Pepper είναι μια Σκωτσέζικη συστροφή για τους κλασικούς άνδρες! Εμπλουτισμένη με εκχύλισμα από γάλα γαϊδουράγκαθου (που είναι και το έμβλημα της Σκωτίας) με τις ισχυρές αντιοξειδωτικές και επουλωτικές ιδιότητες αναδόμησης, προστατεύει το δέρμα από εξωτερικούς παράγοντες. Έχει ένα πλούσιο άρωμα από ξυλώδης και κεχριμπαρένιες νότες σε συνδυασμό με μαύρο πιπέρι, εσπεριδοειδή, βότανα και Θαλάσσιο Ιπποφαές.

Κωδικός:9627
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΑΝΔΡΑΣ
  • ΑΝΔΡΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ
  • Καθαρισμός Προσώπου

Περισσότερες πληροφορίες

Brand

The Scottish Fine Soaps

Σύμπτωμα

Καθαρισμός

Συστατικά

<div> <p>Sodium Palmate, Aqua (Water), Sodium Cocoate, Glycerin, Parfum (Fragrance), Titanium Dioxide, Carthamus Tinctorius (Thistle) Seed Oil, Tetrasodium Etidronate, Sodium Chloride, Tetrasodium EDTA, Sodium Gluconate, Silybum Marianum Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citronellol, Coumarin.</p> </div> <div>Μην χρησιμοποιείτε εάν έχετε κάποια ευαισθησία σε κάποιο από τα παραπάνω συστατικά</div>

Οδηγίες Χρήσης

<p> </p> <p>Τρίψτε το πρόσωπο και τα γένια σας με το σαπούνι και ζεστό νερό.</p> <p> </p>

Αξιολογήσεις

Share your thoughts with other customers

Αξιολογείτε:

The Scottish Fine Soaps Grooming Σαπούνι Προσώπου & Γενειάδας 100g
Newsletter