Barber Pro Face Mask Rejuvenating And Hydrating With Anti-ageing Collagen 23ml

Σε απόθεμα
SKU
5060601930378
Κωδικός:15297
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΑΝΔΡΑΣ
  • ΑΝΔΡΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ
  • Μάσκες Προσώπου

Η Μάσκα προσώπου της Barber Pro είναι φτιαγμένη από λεπτό ύφασμα ή χαρτί σε σχήμα προσώπου και είναι εμποτισμένη με ευεργετικά για την επιδερμίδα συστατικά. 

Κωδικός:15297
5,90 €

Λεπτομέρειες

Συσκευασμένο με φυσικά συστατικά που εξισορροπούν αμέσως τα λιπαρά και ξηρά έμπλαστρα ενώ αυξάνουν την ελαστικότητα και βελτιώνουν τον τόνο του δέρματος.

Περιέχει τις ισχυρές αντιοξειδωτικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες του εκχυλίσματος πράσινου τσαγιού που θα στοχεύει στο προβληματικό δέρμα, θα ισορροπήσει και θα βελτιώσει τις λιπαρές και ξηρές συνθήκες, μειώνοντας ταυτόχρονα την κοκκινίλα. Το πράσινο τσάι προστατεύει επίσης από τις ελεύθερες ρίζες για να αποτρέψει περαιτέρω βλάβη του δέρματος, αυτή η θεραπεία έχει ως αποτέλεσμα μαλακότερο, μαλακό δέρμα με μια νεανική λάμψη.

Εκτός από τα μακροχρόνια οφέλη κατά της γήρανσης και τη βελτίωση της επιδερμίδας σας,  η μάσκας μας είναι επίσης τέλεια για χρήση  πριν από μια βραδινή έξοδο, ιδανική για ειδική περίσταση ή για καθαρή επιεική πολυτέλεια και χαλάρωση.

Κωδικός:15297
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΑΝΔΡΑΣ
  • ΑΝΔΡΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ
  • Μάσκες Προσώπου

Περισσότερες πληροφορίες

Brand

Barber Pro

Σύμπτωμα

Αντιγήρανση

Συστατικά

<p>Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Glycereth-26, Hydrolyzed Collagen, Sodium PCA, Camellia Sinensis Leaf Extract, Jania Rubens Extract, Sodium Hyaluronate, Butylene Glycol, Caprylhydroxamic Acid, 1,2-Hexanediol, Boswellia Serrata Resin Extract, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Natto Gum, Punica Granatum Fruit Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Extract, Tocopheryl Acetate, Disodium EDTA, Triethanolamine, Hydroxyethylcellulose, Carbomer, Sodium Nitrate, Glyoxal, Charcoal Powder, Parfum.</p>

Οδηγίες Χρήσης

<p>Εφαρμόστε σε καθαρή επιδερμίδα. Αφήστε για 15 λεπτά. Αφαιρέστε.</p>

Αξιολογήσεις

Share your thoughts with other customers

Αξιολογείτε:

Barber Pro Face Mask Rejuvenating And Hydrating With Anti-ageing Collagen 23ml
Newsletter