The Scottish Fine Soaps Grooming Καθαριστικό Προσώπου 150ml

Αναμένεται
SKU
5016365018142
Κωδικός:9685
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΑΝΔΡΑΣ
  • ΑΝΔΡΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ
  • Καθαρισμός Προσώπου

Αφήστε το δέρμα σας αναζωογονημένο και ορατό φρέσκο με το νέο Facial Wash με εκχύλισμα γαϊδουράγκαθου και το υπέροχο άρωμα Thistle & Black Pepper. Ιδανικό για καθημερινή χρήση. 

Κωδικός:9685

Λεπτομέρειες

Αφήστε το δέρμα σας αναζωογονημένο και ορατό φρέσκο με το νέο Facial Wash με εκχύλισμα γαϊδουράγκαθου και το υπέροχο άρωμα Thistle & Black Pepper. Ιδανικό για καθημερινή χρήση. Το άρωμα του Thistle & Black Pepper είναι πλούσιο και ξυλώδες νότες από κεχριμπάρι, εσπεριδοειδή, βότανα και Θαλάσσιο Ιπποφαές.

Thistle & Black Pepper είναι μια Σκωτσέζικη συστροφή για τους κλασικούς άνδρες! Εμπλουτισμένη με εκχύλισμα από γάλα γαϊδουράγκαθου (που είναι και το έμβλημα της Σκωτίας) με τις ισχυρές αντιοξειδωτικές και επουλωτικές ιδιότητες αναδόμησης, προστατεύει το δέρμα από εξωτερικούς παράγοντες. Έχει ένα πλούσιο άρωμα από ξυλώδης και κεχριμπαρένιες νότες σε συνδυασμό με μαύρο πιπέρι, εσπεριδοειδή, βότανα και Θαλάσσιο Ιπποφαές.
Κωδικός:9685
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΑΝΔΡΑΣ
  • ΑΝΔΡΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ
  • Καθαρισμός Προσώπου

Περισσότερες πληροφορίες

Brand

The Scottish Fine Soaps

Σύμπτωμα

Καθαρισμός

Συστατικά

<p>Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Parfum (Fragrance), Coceth-7, PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, Cocamidopropyl Betaine, Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-120 Methyl Glucose Trioleate, Disodium EDTA, Glycerin, Silybum Marianum Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Citronellol, Coumarin.</p>

Οδηγίες Χρήσης

<p>Κάνετε απαλά μασάζ με μια μικρή ποσότητα από το προϊόν πάνω σε υγρό δέρμα και δουλέψτε την πλούσια κρέμα που παράγει. Ξεπλύνετε με ζεστό νερό, για να αφήσετε το δέρμα σας καθαρό και αναζωογονημένο.</p>

Αξιολογήσεις

Share your thoughts with other customers

Αξιολογείτε:

The Scottish Fine Soaps Grooming Καθαριστικό Προσώπου 150ml
Newsletter