The Scottish Fine Soaps Grooming Ενυδατική Κρέμα Ημέρας Vetiver & Sandalwood 50ml

Αναμένεται
SKU
5016365032018
Κωδικός:9635
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΑΝΔΡΑΣ
  • ΑΝΔΡΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ
  • Ενυδάτωση-Αντιγήρανση Προσώπου

Προστατεύστε και ενυδατώστε το δέρμα σας από τη γήρανση και τους εξωτερικούς παράγοντες με την πλούσια σε θρεπτικά συστατικά ενυδατική κρέμα ημέρας Vetiver & Sandalwood.

Κωδικός:9635

Λεπτομέρειες

Προστατεύστε και ενυδατώστε το δέρμα σας από τη γήρανση και τους εξωτερικούς παράγοντες με την πλούσια σε θρεπτικά συστατικά ενυδατική κρέμα ημέρας Vetiver & Sandalwood. Εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ για έντονη σύσφιξη καθώς και φυσικό έλαιο καρύδας και έλαιο κάνναβης με τις πλούσιες αντιοξειδωτικές και θεραπευτικές τους ιδιότητες, θα σας προσφέρουν την καθημερινά φροντίδα που χρειάζεται ένας σύγχρονος Τζέντλεμαν.

Μια νέα συλλογή ήρθε να συμπληρώσει την πρώτη σε πωλήσεις κατηγορία Men's Grooming της Scottish Fine Soaps. Η Vetiver & Sandalwood είναι ένα χαρισματικό νέο ανδρικό άρωμα με πλούσιες γήινες νότες λουίζας και σανταλόξυλου. Ενισχυμένη με ισχυρά δραστικά συστατικά, όπως αποτοξινωτικό ενεργό ξυλάνθρακα, αντιοξειδωτικά εσπεριδοειδή, ηρεμιστικό και θεραπευτικό έλαιο κάνναβης καθώς και άλατα Epsom.

Κωδικός:9635
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΑΝΔΡΑΣ
  • ΑΝΔΡΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ
  • Ενυδάτωση-Αντιγήρανση Προσώπου

Περισσότερες πληροφορίες

Brand

The Scottish Fine Soaps

Συστατικά

<p>Aqua (Water), Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Cetearyl Alcohol, Phenoxyethanol, Glyceryl Stearate, Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, Glycerin, PEG-20 Stearate, Parfum (Fragrance), Hydrolysed Hyaluronic Acid, Ethylhexylglycerin, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Citral.</p> <p>Μην χρησιμοποιείτε εάν έχετε κάποια ευαισθησία σε κάποιο από τα παραπάνω συστατικά.</p>

Οδηγίες Χρήσης

<p>Εφαρμόστε καθημερινά μετά το πλύσιμο στο πρόσωπο και το λαιμό ώστε να θρέψει και να ενυδατώσει για να αφήσει το δέρμα σας φρέσκο και αναζωογονημένο.</p>

Αξιολογήσεις

Share your thoughts with other customers

Αξιολογείτε:

The Scottish Fine Soaps Grooming Ενυδατική Κρέμα Ημέρας Vetiver & Sandalwood 50ml
Newsletter