FITOmen Serum για Άνδρες Προσώπου και Ματιών 30ml

Αναμένεται
SKU
5205843095311
Κωδικός:5422
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΑΝΔΡΑΣ
  • ΑΝΔΡΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ
  • Ενυδάτωση-Αντιγήρανση Προσώπου

Το φυτικό serum βιοτεχνολογίας προσώπου & ματιών για άνδρες της Fito+, είναι ειδικά σχεδιασμένο για την απαιτητική ανδρική επιδερμίδα.

Κωδικός:5422

Λεπτομέρειες

Η εταιρεία fito+ σας “παρουσιάζει¨ την σειρά FITOmen για την φροντίδα της επιδερμίδας του άνδρα. Η ανδρική επιδερμίδα είναι διαφορετική από της γυναίκας, πιο παχιά, ενώ απαιτεί περισσότερη ενέργεια για την υγιή και αισθητικά όμορφη συντήρησή της. Γι’ αυτό η Fito+ δημιούργησε ένα μοναδικό serum ειδικά σχεδιασμένο για τον άνδρα, που απορροφάται άμεσα και δεν αφήνει γυαλάδα και ίχνος λιπαρότητας. Αποτελεσματικό για κάθε τύπο δέρματος και κάθε ηλικία.

Το φυτικό serum βιοτεχνολογίας προσώπου & ματιών για άνδρες της Fito+, είναι ειδικά σχεδιασμένο για την απαιτητική ανδρική επιδερμίδα. Περιέχει και τα τρία βασικά δομικά συστατικά της επιδερμίδας, υαλουρονικό, κολλαγόνο και ελαστίνη που αντιμετωπίζουν τις ρυτίδες και χαρίζουν σύσφιξη της επιδερμίδας. Τα φυσικά εκχυλίσματα που έχουν επιλεγεί, το πεύκο, η καλέντουλα, το χαμομήλι αλλά και το σύμπλεγμα βιταμινών είναι ιδανικά για την εντατική φροντίδα της ανδρικής επιδερμίδας.

ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ


Η εταιρεία FITO+ είναι μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία, δημιούργημα Ελλήνων φαρμακοποιών και βοτανολόγων. Δραστηριοποιείται στην παραγωγή φυσικών προϊόντων με βότανα, κυρίως της Ελληνικής γης.

Μελετώντας την Ελληνική χλωρίδα, παλιές παραδοσιακές συνταγές (κυρίως ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΦΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ) αλλά και σύγχρονες τάσεις δημιουργούμε προϊόντα μοναδικής αποτελεσματικότητας. 

Η ποιότητα και η περιεκτικότητα των φυτικών εκχυλισμάτων, των αιθέριων ελαίων αλλά και των άλλων δραστικών ουσιών εξασφαλίζει το μέγιστο αποτέλεσμα. 

Αποφεύγετιαι η χρήση αλλεργιογόνων και σκληρών συντηρητικών, ώστε τα προϊόντα να είναι φιλικά στον καταναλωτή. 

Κωδικός:5422
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΑΝΔΡΑΣ
  • ΑΝΔΡΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ
  • Ενυδάτωση-Αντιγήρανση Προσώπου

Περισσότερες πληροφορίες

Brand

Fito+

Σύμπτωμα

Αντιγήρανση

Συστατικά

<p>Περιέχει υαλουρονικό, κολλαγόνο και ελαστίνη το πεύκο, η καλέντουλα, το χαμομήλι και σύμπλεγμα βιταμινών </p>

Οδηγίες Χρήσης

<p>Εφαρμόγή πρωί και βράδυ έπειτα από καθαρισμό της επιδερμίδας.</p>

Αξιολογήσεις

Share your thoughts with other customers

Αξιολογείτε:

FITOmen Serum για Άνδρες Προσώπου και Ματιών 30ml
Newsletter