Bullfrog Refreshing Body Tonic Lotion (Τονωτικό & Αναζωογονητικό Σπρεϋ Σώματος) 200ml

Αναμένεται
SKU
8058773339218
Κωδικός:15305
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΑΝΔΡΑΣ
  • ΑΝΔΡΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ
  • Περιποίηση Σώματος

Το Refreshing Body Tonic είναι η ιδέα για να ικανοποιήσει αυτή την ανάγκη, ερμηνεύοντας εκ νέου το κλασικό αποσμητικό ως μια αγκαλιά με την έννοια του αρώματος.

Κωδικός:15305

Λεπτομέρειες

Η χρήση αποσμητικού μπορεί να γίνει μια πολύ πιο περιζήτητη εμπειρία. Το Refreshing Body Tonic είναι η ιδέα για να ικανοποιήσει αυτή την ανάγκη, ερμηνεύοντας εκ νέου το κλασικό αποσμητικό ως μια αγκαλιά με την έννοια του αρώματος. Δεν είναι, ωστόσο, ένα απλό αρωματικό νερό για το σώμα, αλλά ένα πραγματικό αναζωογονητικό σύμπλεγμα, ιδανικό για την ανάκτηση της ορμής, της ζωτικότητας και για ένα ενυδατωμένο και φρέσκο δέρμα.

Το άρωμα προκαλεί ένα αίσθημα ευεξίας, διατηρώντας παράλληλα μια ισχυρή ταυτότητα. Έχει πικάντικες και φρέσκες νότες, όπου οι πιο έντονες γεύσεις vetyver μαλακώνουν από αφρώδες και φρέσκες νότες εσπεριδοειδών όπως το γκρέιπφρουτ. Μια πράσινη νότα από ραβέντι είναι το σκηνικό στο οποίο εξελίσσεται το άρωμα.

Ψεκάστε σε όλο το σώμα μετά το ντους για αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί και αφήστε το να απορροφηθεί.

Κωδικός:15305
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΑΝΔΡΑΣ
  • ΑΝΔΡΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ
  • Περιποίηση Σώματος

Περισσότερες πληροφορίες

Brand

Bullfrog

Συστατικά

<p>Aqua, Alcohol Denat, Glycerin, Propanediol, PPG-26-Buteth-26, Parfum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Butylene Glycol, Octadecyl DI-T-Butyl-4-Hydroxyhydrocinnamate, Aframomum Melegueta Seed Extract, Panax Ginseng Root Extract, Coffea Arabica Seed Extract, Citric Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Linalool, Limonene, Citronellol, Citral, Eugenol, Geraniol.</p>

Οδηγίες Χρήσης

<p>Ψεκάστε σε όλο το σώμα μετά το ντους για αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί και αφήστε το να απορροφηθεί.</p>

Αξιολογήσεις

Share your thoughts with other customers

Αξιολογείτε:

Bullfrog Refreshing Body Tonic Lotion (Τονωτικό & Αναζωογονητικό Σπρεϋ Σώματος) 200ml
Newsletter