Lamberts Sage 2500mg, 90 Ταμπλέτες

Αναμένεται
SKU
5055148403416
Κωδικός:12382
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ
  • ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ
  • Εμμηνόπαυση

Τιτλοδοτημένο Εκχύλισμα φασκόμηλου των 500mg

Κωδικός:12382

Λεπτομέρειες

Τιτλοδοτημένο Εκχύλισμα φασκόμηλου των 500mg

Αν και το φασκόμηλο χρησιμοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια σαν μυρωδικό στην μαγειρική, τα τελευταία χρόνια κατέστη εξαιρετικά δημοφιλές ως συμπλήρωμα διατροφής για γυναίκες που βρίσκονται στην περίοδο της κλιμακτηρίου.

Το φασκόμηλο που χρησιμοποιούμε σε αυτό το προϊόν αποτελεί τιτλοδοτημένο εκχύλισμα που διασφαλίζει την αγνότητα και την ακριβή περιεκτικότητα των δραστικων συστατικών του. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για το φασκόμηλο καθώς τα δραστικά συστατικά του όπως το rosmarinic acid πρέπει να περιέχονται σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο, ενώ ανεπιθύμητες ενώσεις όπως το thujone πρέπει ανευρίσκονται σε όσο το δυνατόν χαμηλότερα επίπεδα.
Για την παρασκευή του Sage της Lamberts χρησιμοποιείται εκχύλισμα από υψηλής ποιότητας φασκομηλιά που παρέχει ένα εγγυημένο επίπεδο της τάξεως των 2,5% rosmarinic acid και όπως όλα τα σκευάσματα της Lamberts παρασκευάζεται εντός του Ηνωμένου Βασιλείου σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα της Φαρμακευτικής GMP (Pharmaceutical GMP)

Κωδικός:12382
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ
  • ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ
  • Εμμηνόπαυση

Περισσότερες πληροφορίες

Brand

Lamberts

Σύμπτωμα

Εμμηνόπαυση

Συστατικά

<table> <tbody> <tr> <th>Διατροφικές πληροφορίες</th> <th>Aνά ταμπλέτα</th> </tr> <tr> <td>Sage</td> <td>2500mg(provided by 500mg of a 5:1 extract)</td> </tr> <tr> <td>Providing rosmarinic acid</td> <td>2.5%</td> </tr> </tbody> </table> <p>Ταμπλετοποίηση με:Τιτλοδοτημένο Εκχύλισμα Φασκόμηλου, Φωσφορικό Διασβέστιο, Κυτταρίνη, Επικάλυψη Ταμπλέτας (Υδρόξυπροπυλο Μεθυλοκυτταρίνη, Χρωστικές: Διοξείδιο του Tιτανίου, Χλω- ροφυλλίνη Χαλκού, Γλυκερόλη), Παράγοντες Αντισυσσωμάτωσης (Διοξείδιο του Πυριτίου, Στεατικό Οξύ & Στεατικό Μαγνήσιο).</p>

Οδηγίες Χρήσης

<p>Κατάλληλο για χορτοφάγους & vegans</p> <p>Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 1 ώρα</p> <p>Δοσολογία: 1 ταμπλέτα ημερησίως. Μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη ημερήσια δοσολογία.</p> <p>Φύλαξη: Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.</p>

Περιεκτικότητα

250 - 500 mg

Αξιολογήσεις

Share your thoughts with other customers

Αξιολογείτε:

Lamberts Sage 2500mg, 90 Ταμπλέτες
Newsletter