Laboratoires de Biarritz Cleansing Γαλάκτωμα Καθαρισμού Προσώπου Για Μάτια & Χείλη 200ml

Σε απόθεμα
SKU
83067
Κωδικός:
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
  • Καθαρισμός/Ντεμακιγιάζ

Το πιστοποιημένο βιολογικό γαλάκτωμα καθαρισμού αφαιρεί το μακιγιάζ, καθαρίζει και εξαλείφει την καθημερινή συσσώρευση ακαθαρσιών, διατηρώντας το δέρμα άνετο, καταπραΰνομενο και καλά θρεμμένο.

Κωδικός:
Special Price 11,80 € Regular Price 13,90 €

Λεπτομέρειες

LDBI – Cleansing Γαλάκτωμα Καθαρισμού Προσώπου Για Μάτια & Χείλη 200ml

Το πιστοποιημένο βιολογικό γαλάκτωμα καθαρισμού αφαιρεί το μακιγιάζ, καθαρίζει και εξαλείφει την καθημερινή συσσώρευση ακαθαρσιών, διατηρώντας το δέρμα άνετο, καταπραΰνομενο και καλά θρεμμένο. Η αποτελεσματικότητά του πηγάζει από τη δύναμη των ενυδατικών και καταπραϋντικών συστατικών του, συμπεριλαμβανομένου του εκχυλίσματος Sugar kelp (Laminaria saccharina), ενός φυκιού που καταπραΰνει την ένταση και αναβαθμίζει τη λάμψη του δέρματος.

Το οργανικό γαλάκτωμα καθαρισμού προορίζεται για χρήση στο πρόσωπο, τον λαιμό, τα μάτια και τα χείλη.

Η μοναδική συνδυαστική υφή του, κρεμώδης και ελαφριά, μαζί με το ελαφρύ και απαλό άρωμά του με φυτικές νότες αλόης βέρα, γιασεμιού, και άνθος βαμβακιού, δημιουργεί μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, αλλά ιδιαίτερα συνιστάται για άτομα με ξηρό δέρμα: το γαλάκτωμα καθαρισμού προσώπου, ματιών και χειλιών παρέχει γνήσια αίσθηση άνεσης για το πρόσωπο. Η σύνθεση του είναι επίσης κατάλληλη για εγκύους και θηλάζουσες γυναίκες.

Vegan: Το προϊόν δεν περιέχει καμία ύλη ζωικής προέλευσης και δεν δοκιμάστηκε σε ζώα (σύμφωνα με τη νομοθεσία της ΕΕ).

 
 
Κωδικός:
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
  • Καθαρισμός/Ντεμακιγιάζ

Περισσότερες πληροφορίες

Brand

Laboratoires de Biarritz

Συστατικά

<p>INGREDIENTS: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Simmondsia Chinensis Seed Oil *, Glyceryl Stearate Citrate, Pentylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Laminaria Saccharina Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder *, Bisabolol *, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Levulinate, Xanthan Gum, Parfum, Propanediol, Sodium Anisate, Citric Acid, Sodium Cocoyl Glutamate, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol</p> <ol> <li>Sugar kelp, an algae (Laminaria saccharina) extract: Ενυδατώνει, καταπραΰνει την ένταση και τον κνησμό, αναβαθμίζει τη λάμψη του δέρματος.</li> <li>Οργανική αλόη βέρα: Ενυδατώνει και καταπραΰνει.</li> <li>Οργανικό αλφα-βιζαβολόλ: Καταπραΰνει, έχει αντι-κοκκινιστική επίδραση.</li> <li>Οργανική γλυκερίνη: Ενυδατώνει.</li> </ol> <p>Vegan: Το προϊόν δεν περιέχει καμία ύλη ζωικής προέλευσης και δεν δοκιμάστηκε σε ζώα (σύμφωνα με τη νομοθεσία της ΕΕ</p>

Οδηγίες Χρήσης

<p>Εφαρμόστε το γαλάκτωμα καθαρισμού πρωί και βράδυ σε νωπό δέρμα στο πρόσωπο και το λαιμό, κάνοντας απαλό μασάζ. Αφαιρέστε το με χλιαρό νερό.</p>

Αξιολογήσεις

Share your thoughts with other customers

Αξιολογείτε:

Laboratoires de Biarritz Cleansing Γαλάκτωμα Καθαρισμού Προσώπου Για Μάτια & Χείλη 200ml
Newsletter