Gehwol Toe Dividers Large Διαχωριστής Δακτύλων Ποδιού Μεγάλο Μέγεθος 3τεμ

Αναμένεται
SKU
4013474116364
Κωδικός:749
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΥΓΙΕΙΝΗ
  • ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΟΔΙΩΝ
  • Κάλοι-Σκληρύνσεις

Αντιπιεστικό & προστατευτικό επικάλυμμα πολυμερούς γέλης. Ανακουφίζει από κάλους μεταξύ των δακτύλων, προστατεύει από πληγές τριβής & ερεθισμούς, διαχωρίζει τα επικαλυπτόμενα δάκτυλα.

Κωδικός:749

Λεπτομέρειες

Aνακούφιση στα μέτρα σας!

Επικάλυμμα απο μαλακό, υψηλής ελαστικότητας υλικό, φιλικό στο δέρμα, για προστασία από πίεση. Ανακουφίζει από ερεθισμένους κάλους μεταξύ των δακτύλων και προστατεύει από πληγές τριβής και ερεθισμούς του δέρματος. Είναι ένα εκπληκτικός ελαστικός διαχωριστής δακτύλων ποδιού με ανατομικό σχεδιασμό που επιτρέπει το διαχωρισμό των επικαλυπτόμενων δακτύλων. Έχει τέλεια εφαρμογή στο σχήμα του ποδιού και των δακτύλων. Ενεργεί υποστηρικτικά σε θεραπείες, ενώ είναι ιδανικό για ρευματικούς ασθενείς.

Σημείωση:Ο σχηματισμός των κάλων εκτός του ότι μας ενοχλεί αισθητικά, πολλές φορές προκαλεί και πόνο. Προσοχή όμως, σε καμία περίπτωση μην επιχειρήσετε μόνοι σας να τους αφαιρέσετε «κόβοντάς» τους! Είναι κάτι που μπορεί να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό! Αντιμετωπίστε το με τη χρήση των ειδικών επικαλυμμάτων ενώ για δύσκολες περιπτώσεις απευθυνθείτε σε εξειδικευμένους γιατρούς.

Σημαντικό:Σε κάθε περίπτωση που διαπιστώσετε σημάδια στο δέρμα ή στα νύχια, παραμορφώσεις των δακτύλων ή των νυχιών, επίμονους πόνους στα πόδια ή οτιδήποτε που κρίνετε ανησυχητικό, απευθυνθείτε σε ειδικό ιατρό, ποδολόγο, δερματολόγο ή ορθοπεδικό.

Κωδικός:749
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΥΓΙΕΙΝΗ
  • ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΟΔΙΩΝ
  • Κάλοι-Σκληρύνσεις

Περισσότερες πληροφορίες

Brand

Gehwol

Σύμπτωμα

Κάλοι

Συστατικά

<p>Συσκευασία με 3 τεμάχια.</p> <p> </p>

Οδηγίες Χρήσης

<p>Σε κάθε περίπτωση που διαπιστώσετε σημάδια στο δέρμα ή στα νύχια, παραμορφώσεις των δακτύλων ή των νυχιών, επίμονους πόνους στα πόδια ή οτιδήποτε που κρίνετε ανησυχητικό, απευθυνθείτε σε ειδικό ιατρό, ποδολόγο, δερματολόγο ή ορθοπεδικό.</p>

Αξιολογήσεις

Share your thoughts with other customers

Αξιολογείτε:

Gehwol Toe Dividers Large Διαχωριστής Δακτύλων Ποδιού Μεγάλο Μέγεθος 3τεμ
Newsletter