Fito+ Lifting Elixir Για Πρόσωπο, Μάτια, Και Λαιμό Για 40-55 Ετών 50ml

Αναμένεται
SKU
5206246358270
Κωδικός:3758
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
  • Κρέμα Ματιών
  • Κρέμες Προσώπου

24ωρη Φυτική Κρέμα Προσώπου, Ματιών και Λαιμού για Αντιγήρανση, Σύσφιξη και Lifting

Κωδικός:3758

Λεπτομέρειες

Η 24ωρη φυτική κρέμα προσώπου, ματιών και λαιμού Lifting Elixir No2είναι καινοτόμο προϊόν με αποτέλεσμα lifting. Περιέχει το φυτικό βιοδραστικό PRO-COLL-ONE+ από υδρολυμένη ίνα σόγιας που γεμίζει τις ρυτίδες (κλινικές έρευνες έδειξαν αισθητική μείωση των ρυτίδων σε 56 ημέρες).

Παρεμβαίνει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο στη μικρολειτουργεία του δέρματος και βελτιώνει αισθητά την υφή της επιδερμίδας.

Ταυτόχρονα τα φυτικά εκχυλίσματα από κόκκινο σταφύλι, μήλο και αγγούρι που περιέχει είναι απαραίτητα και αποτελεσματικά για την ηλικία σας.

ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ


Η εταιρεία FITO+είναι μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία, δημιούργημα Ελλήνων φαρμακοποιών και βοτανολόγων. Δραστηριοποιείται στην παραγωγή φυσικών προϊόντων με βότανα, κυρίως της Ελληνικής γης.

Μελετώντας την Ελληνική χλωρίδα, παλιές παραδοσιακές συνταγές (κυρίως ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΦΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ) αλλά και σύγχρονες τάσεις δημιουργούμε προϊόντα μοναδικής αποτελεσματικότητας.

Η ποιότητα και η περιεκτικότητα των φυτικών εκχυλισμάτων, των αιθέριων ελαίων αλλά και των άλλων δραστικών ουσιών εξασφαλίζει το μέγιστο αποτέλεσμα.

Τα φυτικά καλλυντικά συνδυάζουν μοναδικά εκχυλίσματα Ελληνικών βοτάνων με σύγχρονα δραστικά συστατικά όπως πεπτίδια (ότι πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό στα καλλυντικά), υαλουρονικό, κολλαγόνο, ελαστίνη,βιταμίνες, πανθενόλη. έτσι το αποτέλεσμα στην επιδερμίδα πολλαπλασιάζεται. Ενισχύονται βασικές λειτουργίες ώστε η επιδερμίδα να προστατεύεται και τα σημάδια της γήρανσης να υποχωρούν.

Αποφεύγεται η χρήση αλλεργιογόνων και σκληρών συντηρητικών, ώστε τα προϊόντανα είναι φιλικά στον καταναλωτή.

Κωδικός:3758
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
  • Κρέμα Ματιών
  • Κρέμες Προσώπου

Περισσότερες πληροφορίες

Brand

Fito+

Σύμπτωμα

Αντιγήρανση

Συστατικά

<p>φυτικό βιοδραστικό PRO-COLL-ONE+ (από υδρολυμένη ίνα σόγιας), εκχύλισμα από κουμκουάτ Κέρκυρας, σύκο, μέλι, πανθενόλη, βιταμίνες A,E,F,B5, βιοτίνη, ινοσοτόλη</p>

Οδηγίες Χρήσης

<div> <div> <div> <p>Καθημερινά πρωί ή και βράδυ, απλώστε τη σε καθαρή επιδερμίδα</p> </div> </div> </div>

Αξιολογήσεις

Share your thoughts with other customers

Αξιολογείτε:

Fito+ Lifting Elixir Για Πρόσωπο, Μάτια, Και Λαιμό Για 40-55 Ετών 50ml
Newsletter