Fito+ Αιθέριο Έλαιο Γιασεμί 10ml

Αναμένεται
SKU
fitojasmine
Κωδικός:11007
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • ΣΩΜΑ
  • Αρώματα-Body Mists-Αιθέρια Έλαια

Αιθέριο Έλαιο Γιασεμιού!

Κωδικός:11007

Λεπτομέρειες

Τα φυτικά καλλυντικά Fito+ είναι παραγωγές – δημιουργίες Ελλήνων φαρμακοποιών με εκχυλίσματα Ελληνικών βοτάνων τα οποία είναι μοναδικά στον κόσμο. Έτσι εξασφαλίζετε την καλύτερη πρώτη ύλη για τα προϊόντα μας. Τα εκχυλίσματα Ελληνικών βοτάνων περιέχουν σύγχρονα δραστικά συστατικά όπως πεπτίδια (ότι πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό στα καλλυντικά), υαλουρονικό, κολλαγόνο, ελαστίνη, βιταμίνες, πανθενόλη. Έτσι το αποτέλεσμα στην επιδερμίδα πολλαπλασιάζεται και ενισχύονται βασικές λειτουργίες  ώστε η επιδερμίδα να προστατεύεται και τα σημάδια της γήρανσης να υποχωρούν. Τα φυτικά καλλυντικά Fito+ είναι υποαλλεργικα και φιλικά στην επιδερμίδα μια και δεν περιέχουν ισχυρές χημικές ουσίες.

Η άριστη απορρόφηση των συστατικών έχει ιδιαίτερη επίδραση στην επιδερμίδα και προσδίδει ανάπλαση, λάμψη, ελαστικότητα και ανανέωση. Τα προϊόντα μας βοηθούν στην πρόληψη  της πρόωρης γήρανσης και περιορίζουν την βιολογική γήρανση. Με μεράκι και αγάπη καλλιεργούμε στους βοτανόκηπους μας στη Σαντορίνη και την Κρήτη και εκχυλίζουμε τα πιο αποτελεσματικά βότανα. Συνεργασίες με μικροκαλλιεργητές αλλά και σύγχρονα δραστικά συστατικά εμπλουτίζουν τις δημιουργίες μας. Τα προσφέρουμε σε προσιτές τιμές γιατί τους θησαυρούς της Ελληνικής φύσης αξίζει και πρέπει να μπορούμε να τους απολαμβάνουμε όλοι. Αφήστε την Ελληνική φύση να αγγίξει την επιδερμίδα σας και να της χαρίσει την νεανικότητα που ονειρεύεστε.

Κωδικός:11007
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ
  • ΓΥΝΑΙΚΑ
  • ΣΩΜΑ
  • Αρώματα-Body Mists-Αιθέρια Έλαια

Περισσότερες πληροφορίες

Brand

Fito+

Αρώματα

Αιθέρια Έλαια

Συστατικά

<p>αιθέριο έλαιο γιασεμιού</p>

Οδηγίες Χρήσης

<p>Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής ξεπλύνετε με άφθονο νερό.</p> <p>Μην τα καταναλώνετε για εσωτερική χρήση εκτός και αν έχετε τη συμβουλή γιατρού, φαρμακοποιού ή έμπειρου αρωματοθεραπευτή.</p> <p>Ιδιαίτερη προσοχή καθότι κάποια έλαια είναι ακατάλληλα για μωρά και παιδιά.</p> <p>Όσον αφορά τη χρήση κατά την εγκυμοσύνη ή το θηλασμό, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.</p> <p> </p>

Αξιολογήσεις

Share your thoughts with other customers

Αξιολογείτε:

Fito+ Αιθέριο Έλαιο Γιασεμί 10ml
Newsletter