Benecos Σκιά Ματιών Forget-Me-Not 2g

Σε απόθεμα
SKU
92492
Κωδικός:2021
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Ιριδίζουσα σκιά ματιών

Κωδικός:2021
Special Price 4,41 € Regular Price 4,90 €

Λεπτομέρειες

Ελαφριά ιριδίζουσα σκιά ματιών. Οι σκιές της Benecos είναι ιδανικές για πρωινό και βραδινό μακιγιάζ και για μια φυσικά όμορφη εμφάνιση όλη μέρα. Τα φωτεινά χρώματα μεγεθύνουν αισθητά τα μάτια και προσφέρουν διαρκή, λεία κάλυψη και φωτεινή λάμψη.

Η εταιρεία Benecos κατασκευάζει καλλυντικά που είναι φτιαγμένα όπως και το σώμα: φυσικά! Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι τα καλλυντικά της να έχουν παρόμοια σύσταση με τις φυσικές ιδιότητες των σμηγματογόνων παραγόντων του δέρματος. Είναι φιλικά προς το δέρμα και συμβάλουν στη δημιουργία της φυσικής προστατευτικής μεμβράνης του. Όλα τα προϊόντα είναι βιοδιασπώμενα και κατασκευάζονται με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος και τη διατήρηση των φυσικών πόρων. Τα προϊόντα της Benecos κατασκευάζονται χωρίς να πραγματοποιούνται δοκιμές σε ζώα.

Κωδικός:2021
  • ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Περισσότερες πληροφορίες

Brand

Benecos

Συστατικά

<p>Συστατικά INCI:</p> <p>TALC, MICA, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, MAGNESIUM STEARATE, MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL, RICINUS COMMUNIS SEED OIL*, KAOLIN, P-ANISIC ACID, TOCOPHEROL, GLYCERYL CAPRYLATE, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, [+/- (MAY CONTAIN) TIN OXIDE, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), CI 77499( IRON OXIDES), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77510 (FERRIC FERROCYANIDE), CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 77492 (IRON OXIDES)] <br />*συστατικά από βιολογικές καλλιέργειες</p> <div> <div> </div> </div>

Οδηγίες Χρήσης

<p>Χρησιμοποιήστε ένα πινέλο για σκιές για να εφαρμόσετε την σκιά σε όλο το κινητό σας βλέφαρο.</p>

Χρώμα

Μπλε

Αξιολογήσεις

Share your thoughts with other customers

Αξιολογείτε:

Benecos Σκιά Ματιών Forget-Me-Not 2g
Newsletter